Nem fogadja el a mellem a kisfiam! Kétsegbe vagyok esve! Mit tegyek? Bovebben lent.
A heten hetfon szuletett csaszarral 17:35- kor a kisfiam...
3700 g es 58 cm-el...
szerencsere jo sulyban van.. de ketsegbe vagyok esve.. es ugy erzem nem jo anya vagyok... :(
Elso baba!
Masnap reggel (kedden) mikor hoztak be a picit akkor megnemvolt se elotejem se semmi.. aztan kedd estere az is megjelent hala istennek ..
elosszor ugy voltam vele hogy biztos azert nem kell neki a cicim mert nem jon a tejcsi...
de ma a 9-orai etetesnel jott egy mininalis tejcsi is.. 1-2 csepp..
de bekapja.. aztan a nyelvevel tolja ki es utannaa kezevel is tolja el!! :(
A csecsemosok kerdezik mindig h szopizott e.. mondtam nekik mindig hogy szivta egy picit de nemigazan kell neki mert eltolja.. van h 1-2 -tot sziv rajta!
Es akk meg en vok le baszva h miert nem eroszakolom..
de mikor eltolja probalom vissza tenni a szajaba es elkezd sirni.. szo szerint be vorosodik a feje es uvolt !
Nincs szivem igy elnezni h igy sir...inkabb nem akarom eroszakolni..
de biztos h ehes mert a kisujjat szopizza...
amikor szultem, ra kerdeztem mikor mehetunk haza.. es.mondtak h penteken delelott..
A kerdeseim azok lennenek h:
Es elkepzelheto ha nem szopizik tovabbra sem akkor bent kell maradnunk tovabbra is? :((
Haza akarok mar menni a picimmel.. :((
Meg mi lehet az oka h nem fogadja el a cicim?
Mit tegyek h szopizzon vegre?
Nappal nem kapnak enni csak teat.. ejjel kapnak egy kis tapszert.. felek h baja lesz a kisfiamnak.. :(
kerlek valaszoljatok..
Egy ketsegbe esett, 3 napos babuci anyukaja! :((
Koszonom szepen a valaszod :)
Igen.. sajna nem folyamatosan velem van.. csak 3 orankent 1 orat hozzak ide..... :(
Jobb lesz otthon... :)
A doki mondta amugy h hnap mehetunk haza! :)
Olyan boldog vagyok! :)
Vegre egyutt lesz a kis csalad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!