Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem fogadja el a mellem a...

Nem fogadja el a mellem a kisfiam! Kétsegbe vagyok esve! Mit tegyek? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

A heten hetfon szuletett csaszarral 17:35- kor a kisfiam...

3700 g es 58 cm-el...

szerencsere jo sulyban van.. de ketsegbe vagyok esve.. es ugy erzem nem jo anya vagyok... :(

Elso baba!

Masnap reggel (kedden) mikor hoztak be a picit akkor megnemvolt se elotejem se semmi.. aztan kedd estere az is megjelent hala istennek ..

elosszor ugy voltam vele hogy biztos azert nem kell neki a cicim mert nem jon a tejcsi...

de ma a 9-orai etetesnel jott egy mininalis tejcsi is.. 1-2 csepp..

de bekapja.. aztan a nyelvevel tolja ki es utannaa kezevel is tolja el!! :(

A csecsemosok kerdezik mindig h szopizott e.. mondtam nekik mindig hogy szivta egy picit de nemigazan kell neki mert eltolja.. van h 1-2 -tot sziv rajta!

Es akk meg en vok le baszva h miert nem eroszakolom..

de mikor eltolja probalom vissza tenni a szajaba es elkezd sirni.. szo szerint be vorosodik a feje es uvolt !

Nincs szivem igy elnezni h igy sir...inkabb nem akarom eroszakolni..

de biztos h ehes mert a kisujjat szopizza...

amikor szultem, ra kerdeztem mikor mehetunk haza.. es.mondtak h penteken delelott..

A kerdeseim azok lennenek h:

Es elkepzelheto ha nem szopizik tovabbra sem akkor bent kell maradnunk tovabbra is? :((

Haza akarok mar menni a picimmel.. :((

Meg mi lehet az oka h nem fogadja el a cicim?

Mit tegyek h szopizzon vegre?

Nappal nem kapnak enni csak teat.. ejjel kapnak egy kis tapszert.. felek h baja lesz a kisfiamnak.. :(

kerlek valaszoljatok..

Egy ketsegbe esett, 3 napos babuci anyukaja! :((

2014. nov. 12. 10:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom az utolso ket valaszolonak is! :)

A helyzet a kovetkezo csajok! :)

Pont a deli szopizasnal a kedves csecsemos jott es segitett mindenben.. megmutatta h mit h csinaljak es ra kapott a picim.. es szopizott! :)

El is aludt rajta! :)

Nagyon edes volt, meg szopizas kozben mosolygott ! :)

Aztan most varom a 15:00-as szopiztatast! :)

Remelem sikerul most is szopiznia a kis eletemnek es nemkell aggodnom! :)

Koszonok mindenkinek mindent! :*

Puszi nektek! :* :*

2014. nov. 12. 14:00
 12/23 anonim ***** válasza:

Ügyik vagytok, látod fog ez menni! :)

De ha 14:30 kor elkezd üvölteni az éhségtől, akkor etesd meg, ne várj 15:00 mert azt mondták.

2014. nov. 12. 14:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Nyugodj meg, minden rendben lesz! :) Ha lesz tejed, és már miért ne lenne, akkor azzal fog jól lakni, ha pedig tápszeres lesz, sem történik semmi. :)

Az én fiam a bimbóvédő nélkül nem is volt hajlandó bekapni a cicim és akkor is inkább csak aludt rajta. A doktornőnk azt mondta, hogy csípkedjem az arcát... Hát, letéphettem én a fülét, akkor sem csinált semmit. :) Úgyhogy, mindig fejtem.

Amit még nagyon tudok neked ajánlani, és szomorú, ha nem mondták el a szoptatósok, hogy szoptatás előtt masszírozd át a cicit körbe a legmesszebbi résztől a bimbó felé. Ha érzed, hogy csomós, fáj, ami normális az elején, akkor meleg törölközőt jó rátenni, utána masszírozni, ha fáj is és utána szoptatni, fejni.

Sok sikert! :)

2014. nov. 12. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:

Ügyesek vagytok, így tovább!

Nagyon nem érdemes időhöz kötni a szoptatást, főleg az elején, minél több inger éri a mellet, annál inkább lesz tej. Mondjuk újszülöttként még nézegettem a fiamat is 4 óra elteltével, hogy felébresszem-e szoptatni, de aztán egy szűk hét alatt véget ért a demo-verzió, és folyton cicin lógott. :)

2014. nov. 12. 14:29
 15/23 A kérdező kommentje:

De itt a korhazban idore hozzak.. otthon mar maskepp lesz! :)

Hozzak egyszer reggel 6 kor aztan 9 kor 12 kor es igy tovabb 3 orankent.. 1 ora hosszara... es az utolso a 21:00 ami 22:00 ig tart! :(

De remelem penteken mehetunk haza .. mar jo lenne! :)

2014. nov. 12. 16:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Jaj, még mindig vannak ilyen kórházak? :(

Péntek már közel van, nemsokára otthon lesztek. :) Addig akkor pihenj, otthon úgysem nagyon fogsz.

2014. nov. 12. 22:45
 17/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! :)

Koszonom valaszod!

Nembaj ha nem pihenek otthon...

csak mar otthon lennenk mint egy kis csalad...

En, apuci es a kisbabam! :)

Jajj istenem de varom! :)

2014. nov. 12. 22:54
 18/23 anonim ***** válasza:

A kisfiam nem volt hajlandó szopizni. Tejem volt pedig, hamar beindult. A csecsemősök nem hitték el, azt mondták, hogy olyan nincs, hogy van tej és nem szopik a baba. Ennek eredményeképpen hagyták a kisfiam kiszáradni, át is került a koraszülött osztályra (vészesen besárgult és a kiszáradás következtében szívritmuszavara is lett). 3 óránként mentem, és mivel szopni nem akart, fejtem.

11 hónapos koráig fejtem neki, úgy megette a tejet. Ezt csak azért írom le neked, mert van olyan, hogy a mellet valamiért nem fogadja el a baba.

Ha nem akarsz/tudsz fejni valamiért, az sem tragédia. Én mindig azt vallottam, hogy mindegy, mit eszik (már szuper tápszerek vannak), a lényeg, hogy egyen.

És a lényeg: gratulálok a babádhoz, jó egészséget kívánok nektek :-)

2014. nov. 13. 00:05
 19/23 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! :)

Sajnalom h igy jartal a kisfiaddal.. :((

Nekem pl. Most a reggeli etetesnel elkezdett annyira sirni, h majd el ajult... aztan hiaba akartam ra tenni a cicire megjobban sirt..

nah ezt miert csinalhatja??

Meg h a bal mellem nem igen akarja elfogadni.. csak a jobb mellem...

de azt sem mindig egybol... :(

Remelem fog ez valtozni... jobb lesz.. es nemkell fel orat sirnia h cicizzen...! :)

Es remelem hnap mehetunk haza vegre!! :)

Majd megkerdezem ma! :)

2014. nov. 13. 06:50
 20/23 anonim ***** válasza:

Türelem! :)

Van olyan, egy a baba csak az egyik mellet fogadja el, nem tragédia, úgy is lehet kizárólag szoptatni, akár évekig is... ;)

Még az jutott eszembe, hogy ha csak szoptatásra kapod meg a babát, nem tudod, mi történt előtte, lehet, hogy sokat sírt, ki van merülve, vagy már nagyon éhes, és annyira zaklatott, hogy azért nem tud szopizni. Nagyon sok oka lehet, otthon okosabbak lesztek, keressetek egy szoptatási tanácsadót az lll honlapjáról, sokat fog segíteni!

2014. nov. 13. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!