Milyen esetben vagjak fel a mellet mellgyulladas eseten?
Figyelt kérdés
elsosorban azok irjanak akik atestek rajta.koszi2008. aug. 14. 11:25
1/1 anonim válasza:
Egy rokonommal előfordult ez a dolog, én nagyon féltem tőle, hogy én is sorra kerülök. De szerencsére csak végső esetben. Ha a melled gyulladt, szúr, éget, és minden érintésre fáj, ezek mellett lázas vagy, ráz a hideg, akkor már nincs mese, irány az orvos. Amíg nem jutsz el az orvoshoz, addig fejni kell, nincs mese, akármennyire fáj. Én ilyen állapotban a fiamat már nem tudtam mellre tenni, mert úgy éreztem, meghalok, ha csak hozzáér. Meleg borogatást kell rá tenni, én textilpelenkát forrósítottam vasalóval, és azt tettem a mellemre. Nos, az orvos, ha erre nem javul, akkor oxitocint szokott felírni, vattára kell csepegtetni, és azzal az orlyukkal belélegezni, amelyik oldalon a gyulladt mell van. Na, ha ezek után is nagyon csomós, nagyon gyulladt és nagyon fájdalmas a mell, a láz sem múlik, akkor szoktak vágni, de szerencsére manapság ez már nem olyan brutális, bár persze kellemetlen, de utána is fogsz tudni szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!