Milyen tejserkento teakat vagy kapszulatak ismertek? Keves tejcsim es nem tudom milyet vegyek.
nekem a teak nem valltak be,csak a babamnak ment toluk a hasa.
van egy kicsit dragabb csodaszer,amit ket baratnom is nagyon ajanlott,de eloszor nem akartam aldozni ra,aztan rajottem,h minden penzt megert..
haromszor annyi tejem lett.
more milk plus
Nekem is a Laktoherb filteres tea jött be, emellé semmit nem szedtem, de én igény szerint, 20percenként ! szoptattam. Lett is 2 hét múlva annyi tejem, hogy amikor már volt normális napirendünk, és nem szopott folyton a kisfiam, akkor is le tudtam fejni a maradékot. 4 hónapos kora körül hirtelen megugrott a tejigénye, hiába szoptattam, nem lett elég, ekkor elővettem a fagyiból, mire elfogyott, a sok fizikai ingertől meg is nőtt a mennyisége, és elég lett.
Nem írtd, hányszor szoptatsz. azt mondják, olyan nincs, hogy valakinek kevés a teje, mert akinek ven, -tehát nem tartozik abba a kevés %-ba, akinek nincs- annak ha elég gyakran szoptat, bőven is van. Legfeljebb a hirtelen megugró fejlődési fázisoknál átmenetileg kevesebb, de ingerre beáll. Sok folyadékot kell inni, a barnasör, meg a többi, krumpli, rántott leves, ilyesmi nélkül is képződik tej, csak székrekedésed lesz, meg lefogysz, mert a szervezet elől veszi el a tejtermelés az energiát,folyadékot, de akkor is termelődni fog, ha az oxitocin termelődik, ami pedig fizikai hatásra fog is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!