Vennétek szoptatáshoz ilyen fotelt?
Mivel külön szobája lesz a babának, jó lenne olyan fotel amiben kényelmesen tudom majd szoptatni.
Első baba lesz, így nem tudom hogy érdemes-e ilyenre költeni?!
Ha van külön szobája, akkor szerintem ezek szuperek: [link]
Nekünk olyan fotelünk volt, amilyet linkeltél, nem szoptatram benne, mert nem volt túl kényelmes. Ha lesz második gyerekünk és elég helyünk, akkor veszünk egy ilyen linkeltet.
felesleges.
nappali, sima fotel, kanapé teljesen jó.
ha a gyerekszobában akarod szoptatni és külön tartani az első hetekben hónapokban tőletek, akkor vidd be azt, ami van, de én örültem, hogy nem kell ingáznom, költözött hozzánk mindenestől.
egyébként utólag is vehetsz, ha úgy érzed még akkor is, hogy kelleni fog.
Szoptatásnál az a kényelmes, ha nem kell tartanod a baba súlyát (ami hamar lesz 3-ból 7-8 kiló) vagy ehelyett rágörnyedned - plusz felteheted a lábad. Próbáld ki, hogy erre neked, a magasságodhoz melyik bútordarab kényelmes.
Szerintem egyébként fekve szoptatni a leggerinckímélőbb és ha sokat ébred a baba, éjszaka úgyis vízszintesbe vágyik az ember lánya, legyen bármilyen szuper fotelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!