Ilyet vennétek szülés utánra szoptatáshoz?
2.baba, de ő téli volt, most augusztusban szülök...mindenkép valami trikóban gondolkozom a kórházba is meg itthonra is alváshoz, mivel nagyon meleg lesz...
Persze napközben felöltöznék de estéra és a kórházba jó nem?
Ez elég praktikusnak tűnik, igaz drága is...esetleg olcsóbb variációban tudtok?
ebbe elég lenne a melltartóbetét és nem kell +melltartó is
Vagy vegyek egyszerű trikókat, mai dekoltált(hogy könnyen lehúzhassam a cici alá)+ melltartó?...
(melltartó kell mindenkép, nem bírom ha lóg..)
nem tudom madelának is van ilyesmi szoptatós topja, gondoltam kényelmes és praktikus
nehogy azt hidd a csipke miatt tetszik, vagy divatozni akarnék...de sztem kényelmesebb mint a melltartó+hálóing, amiben tényleg megsülök
Szerintem teljesen jó, de jó szerintem a sima újjatlan top is (spagettipántos), én abban vagyok itthon egész nap, és alvásra is kényelmes- és picit olcsóbb is..:-)
Jeans clubban vettem jó párat még terhesen pár száz forintért!
Egyetlen aggályom van ezzel a "trikóval" kapcsolatban, az pedig a háta, ahol egyértelműen látszik, hogy ez alapjaiban véve fehérnemű.
Kb mint a melltartó + bugyi kombináció. Ha te abban is szívesen lennél a kórházban, akkor nyugodtan vedd fel ezt is.
Amúgy nagyon jó és praktikus dolognak találom és az ára sem olyan eget rengető. A szoptatás illetve anyaság nem zárja ki, hogy csini és nőies legyél. :)
1: Kórházban:
Nálunk a kh-ban (vidék) mindenképp hálóingben kellett lenni, mert így tudnak a legkönnyebben megvizsgálni szülés után. Ami ugye naponta min. 1x esedékes; vizit alatt pedig nincs idő vetkőzni, nem nagyon szeretik. Csak felhajtod és mehet is. Ugyanígy a wc-n is, nekem könnyebb volt, mint nadrágot húzogatni.
Plusz, ha netán csaszis lennél, nem biztos, hogy kényelmes lenne a derékpánt a vágás körül...
Szóval a kétrészes pizsiszerű ruhák szerintem nem olyan praktikusak, inkább a hálóing. Vegyél akkor egy pántos, vékony, mélyen dekoltáltat, ha már mindenképp.
- Ha gondolod, kérdezz rá erre a te kh-dban is, ott mi a szokás, mit kérnek; mégha pár napról is van csak szó.
2: Otthonra:
Ha beválik a hálóing, akkor azt is hordhatod, ha meg inkább kétrészes, akkor bőven jó egy rövidnaci (én ffi alsógatyát hordtam, tök kényelmes) meg egy kivágott top. Sőt, én még télen is top + zipzáras kardigánban szoptattam, így fáztam legkevésbé.
masodik baba mint irtam,es utalom a haloinget
raadasul nalunk a vizit annyi volt,hogy megkerdeztek minden ok e es kesz :))) egyszer sem kellett vetkoznom,csak utolso nap a varratszedesnel...
kene olyan top amit a jeansclubos csajszi irt csak olyan ami lecsatolhato pantu :))
amugy en is nagy jeansclubos vagyok,epp a heten voltunk,de nem volt ilyen spagettipantos :)) kinaiba vettem anno,na az annyit is ert
ha ez szoptatós cucc, miért terhes, nagypocakos nővel reklámozzák? :D
amikor én szültem, nem lehetett másba lenni, csak hálóingbe, a vizitnél veszekedtek az orvosok, ha nem abban volt valaki (Gyöngyös) - egyszerű, szellős, elöl kigombolós, szoptatáshoz kényelmes hálóingeket vigyél szerintem - én melltartó nélkül hordtam (bugyit meg nem engedtek hordani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!