Két hónapos babátokat éjjel hányszor etetitek? Úgy értem meddig hagyjátok aludni, ha nem ébred fel magától.
A védőnőm szerint max. 6 órát hagyjam aludni mert összeomlik a folyadékháztartása, a gyermekorvosunk szerint meg min. 6 órát aludjon éjjel, mert napközben sokat eszik, és kell idő az emésztéshez.
Ti hogy csináljátok?
Szia!
Ne keltsd fel a babádat.Nekem a második hónap végére aludta át az éjszakát, addig is csak egyszer kelt.A babák felébrednek, ha éhesek, ne aggódj.Hagyd aludni, és te is pihenj.
Fel ne keltsd!
az enyém is 2hós.egy hete 8 9 órákat alszik.
semmi nem omlott össze benne:D
Az enyém 6 hetesen már úgy átaludta az éjszakát, hogy este 8-tól reggel 7-ig. Soha nem ébresztettem fel, bár ő nagyon jó evő volt nappal, jól hízott.
Ha jól gyarapszik a babád, akkor hagyd. Nem lehet, hogy azért mondta a védőnő, mert soványka a babád?
Dehogy sovány, már majd másfél kilót hízott születése óta:-)Kis dundi, a gyerekorvosunk nagyon megdícsérte:-)
Jó az étvágya is, és szerencsére tejcsi is van bőven, pont ezek miatt hagynám éjszaka tovább aludni. Tegnap is 8 órát aludt egyfolytában és olyan nyugodt kiegyensúlyozott volt utána.
Szerintem a védőnőnk okoskodik sokat feleslegesen. Ráadásul azt mondta, hogy csapjam be, tej helyett adjak neki cukros vizet, hogy ne egyen olyan sokat. Jó nem? Persze ezt nem tartottam be, a leendő fogait már most tökre tenné...
Köszönöm a válaszokat, most már nyugodtan merem hagyni aludni éjjel.
tej helyett cukros víz?! Jó fej:)ha ezt a who hallaná:) mondjuk elég felelőtlenség ilyen hülyeségeket mondania, egy-egy naivabb kismamát biztosan megvezet.... Igyon ő cukros vizet vasárnap délben a rántott csirke helyett, csak hogy ne hízzon annyira:) hülye:)
az én fiam is két hónapos, mit nem adnék ha aludna éjjel 6 órát... én biztosan nem keltegetném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!