Arcüreggyulladás szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Elejétől.: 5 hónapos a lányom, még szopizik. Ez idő alatt
3x voltam beteg, fulladás orrdugulás, sárga váladék a légcsövekre tapadva stb...Orvosom semmit nem írt fel, mert akkor abba kellett volna hagynom a szoptatást.
Kb. 3 napja kezdődött a szokásos, köhögés, orrdugulás, sárga sűrű váladék orromon számon (bocsánat de másképp nem tudom fogalmazni), Ma reggel úgy keltem, hogy fájt az arcom, szemem alatti csont főleg nyomásra, dagadt is kicsit, és már a homlokom is fájdogál.
Dokihoz ha elmennék vagy megint semmit nem adna, vagy olyat kapok ami végett nem lehetne szoptatnom. De semmiképp nem akarom a kislányom szopiztatását abbahagyni..
Valaki tudna esetleg mondani bevált házi gyógymódot?
2014. szept. 20. 21:22
1/8 anonim válasza:
homeopátiás szert tudok ajánlani, ha gondolod.
3/8 anonim válasza:
Milyen gyogyszert irna fel? Koztudattal elentetben egy csomo gyogyszerrel lehet szoptatni. Ha tudod a gyogyszer nevet irj privit es utananezek. Nyugi hozzaertonel de akar te is felhivhatod.
4/8 anonim válasza:
Sinupret es infra lampa. Sokat van arcureg gyulladasom, a lampa mindig segit.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Első 2 betegségemmel antibiotikumot írt volna ki de azt mondta hogy nem lehet vele szoptatni. Nevét nem tudom mivel így nem is kértem hogy adjon receptet! Azt mondta hogy orrcseppet használjak és várjam meg míg magától elmúlik. Megmondom őszintén, picit "jobb" is hogy az arcomra ment rá és nem a légcsövemre mert asztmás vagyok, és ilyenkor akármit szedek rettentően fulladok napokig. és 2 kicsi gyereket ellátni úgy valami borzasztó.
2014. szept. 22. 08:08
6/8 anonim válasza:
Pl aumentin mellett szoptattam minden gond nelkul. Szakirodalom van rola h.lehet. kerdezz ra a nevere es megmondom neked!!!!
7/8 anonim válasza:
természetesen ezer antibiotikum van, amit szedhetsz szoptatás alatt. ezzel együtt van rá egy millióm, hogy egy hónap múlva ugyanilyen beteg leszel.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem mentem el orvoshoz, Viszont úgy néz ki kezd elmúlni ez a nyavaja. Bár még mindig sokat fújom az orrom, de az arcom már nem fáj. Amíg szoptatok, szerintem nem is megyek dokihoz ha ilyen beteg leszek.
2014. szept. 25. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!