Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatás tényleg tönkretesz...

A szoptatás tényleg tönkreteszi a melleket?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy megereszkednek, nem lesznek olyanok mint előtte, ez igaz? És lehet tenni ellene valamit?
2014. szept. 20. 07:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
17%
Ha valaki szoptatt akkor igen megereszkedett lesz és olyan csíkok lesznek rajta halványan mint a terhességi csík és az is a megnyúlástól.Ez ezzel jár.De nem azzal kell törödni,hogy fog ki nézni a párodnak úgy is fog tetszeni.
2014. szept. 20. 07:35
 2/24 anonim ***** válasza:
51%

Valóban megereszkednek egy kicsit, de tönkre nem teszi a melleket. De szoptatás nélkül sem marad olyan feszes a mell, mint tini korodban.

Három gyereket szoptattam, de nem lógnak a melleim.

2014. szept. 20. 07:37
 3/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem a szoptatas, hanem mar a terhesseg is tönkreteheti, elvégre oda is kerül plusz suly. Van, akinek meg ereszkedik a melle, van, akinek meg nem.
2014. szept. 20. 07:41
 4/24 anonim ***** válasza:
30%
Nekem feszes maradt! Igaz nem annyira mint előtte de feszes maradt! Ne rágdagad ezen a lényeg hogy a babának jo legyen!^_^
2014. szept. 20. 07:45
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem a szoptatástól, hanem attól, hogy megtelik tejjel és ettől akkor megnő. Ezt a tejet utána mindenképpen le kell fejni és tök mindegy, hogy szoptatsz vagy lefejed, az ugyanaz. A bőr nyúlásától lesz utána striás és löttyedtebb. De ez szoptatás nélkül már terhesség közben elkezdődik és amikor megszültél, két nap múlva akár duplájára is nő a tejtől. Kenegesd minőségi testápolóval és ne izgulj, van akinek azért utána is ugyanolyan marad, nem mindenkinek ereszkedik meg. Nekem két szülés után sem lett lényegesen másabb. Csak 20 évvel később.
2014. szept. 20. 08:03
 6/24 anonim ***** válasza:
második szoptatáson vagyok túl...nem lett csíkos egyáltalán...szoptatás elhagyása után szép lassan visszaállt...hónapok alatt...nem 100%ig az eredeti, de nem lett lógós...igyál sok folyadékot
2014. szept. 20. 08:47
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a gyerek lenne ilyenkor a legfontosabb. Amelyik gyerek végig szopik az sokkal egészségesebb erősebb, szellemileg meg főleg. Kevesebb alkoholista, dohányos, kábszeres lesz köztük.
2014. szept. 20. 08:55
 8/24 anonim ***** válasza:
76%
Én egy percet sem szoptattam, mégis lógós és ronda lett. Nem elég, hogy olyan, mint egy zacskó, még a bimbóudvar is hatalmas maradt. Nem kell ehhez szoptatni, a terhesség elintézi. :(
2014. szept. 20. 09:04
 9/24 anonim ***** válasza:
65%
6.! Micsoda követleztetés.. Elég ostoba vagy, ha ezt így látod..
2014. szept. 20. 09:14
 10/24 anonim ***** válasza:
42%
6.te aztán érthetsz hozzá...
2014. szept. 20. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!