A szoptatás tényleg tönkreteszi a melleket?
Figyelt kérdés
Hallottam hogy megereszkednek, nem lesznek olyanok mint előtte, ez igaz? És lehet tenni ellene valamit?2014. szept. 20. 07:27
1/24 anonim válasza:
Ha valaki szoptatt akkor igen megereszkedett lesz és olyan csíkok lesznek rajta halványan mint a terhességi csík és az is a megnyúlástól.Ez ezzel jár.De nem azzal kell törödni,hogy fog ki nézni a párodnak úgy is fog tetszeni.
2/24 anonim válasza:
Valóban megereszkednek egy kicsit, de tönkre nem teszi a melleket. De szoptatás nélkül sem marad olyan feszes a mell, mint tini korodban.
Három gyereket szoptattam, de nem lógnak a melleim.
3/24 anonim válasza:
Nem a szoptatas, hanem mar a terhesseg is tönkreteheti, elvégre oda is kerül plusz suly. Van, akinek meg ereszkedik a melle, van, akinek meg nem.
4/24 anonim válasza:
Nekem feszes maradt! Igaz nem annyira mint előtte de feszes maradt! Ne rágdagad ezen a lényeg hogy a babának jo legyen!^_^
5/24 anonim válasza:
Nem a szoptatástól, hanem attól, hogy megtelik tejjel és ettől akkor megnő. Ezt a tejet utána mindenképpen le kell fejni és tök mindegy, hogy szoptatsz vagy lefejed, az ugyanaz. A bőr nyúlásától lesz utána striás és löttyedtebb. De ez szoptatás nélkül már terhesség közben elkezdődik és amikor megszültél, két nap múlva akár duplájára is nő a tejtől. Kenegesd minőségi testápolóval és ne izgulj, van akinek azért utána is ugyanolyan marad, nem mindenkinek ereszkedik meg. Nekem két szülés után sem lett lényegesen másabb. Csak 20 évvel később.
6/24 anonim válasza:
második szoptatáson vagyok túl...nem lett csíkos egyáltalán...szoptatás elhagyása után szép lassan visszaállt...hónapok alatt...nem 100%ig az eredeti, de nem lett lógós...igyál sok folyadékot
7/24 anonim válasza:
Szerintem a gyerek lenne ilyenkor a legfontosabb. Amelyik gyerek végig szopik az sokkal egészségesebb erősebb, szellemileg meg főleg. Kevesebb alkoholista, dohányos, kábszeres lesz köztük.
8/24 anonim válasza:
Én egy percet sem szoptattam, mégis lógós és ronda lett. Nem elég, hogy olyan, mint egy zacskó, még a bimbóudvar is hatalmas maradt. Nem kell ehhez szoptatni, a terhesség elintézi. :(
9/24 anonim válasza:
6.! Micsoda követleztetés.. Elég ostoba vagy, ha ezt így látod..
10/24 anonim válasza:
6.te aztán érthetsz hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!