Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatás tényleg tönkretesz...

A szoptatás tényleg tönkreteszi a melleket?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy megereszkednek, nem lesznek olyanok mint előtte, ez igaz? És lehet tenni ellene valamit?
2014. szept. 20. 07:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Na mi az 6., tãn csak nem tapszeren nőttel fel? Úgy tűnik, a gondolkodasod igazolja a logikad.
2014. szept. 20. 09:24
 12/24 anonim ***** válasza:
11%
6. Ez szép volt -.-
2014. szept. 20. 09:27
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

Semmi köze a tápszernek ahhoz, hogy később a gyerek elkallódik.

De ha már ilyen oldalról közelíted meg 6-os, akkor ám legyen. Sok esetben, sok nőnél kimerül a gondoskodás a szoptatásnál-> megszaporodnak ezen oldalról a problémás gyerekek.

2014. szept. 20. 09:28
 14/24 anonim ***** válasza:
38%

Az évek során a bőr változik és akár tetszik akár nem, de 50 évesen nem úgy fogsz kinézni mint 20 évesen. Szóval ezért fölösleges is ilyeneken gondolkodni....

Amúgy genetika is. Én azt figyeltem meg azoknak lesz rosszabb akiknek amúgy is nagy mellük van. Nekem nincs nagy cicim, szoptatni sem sokat tudtam, nem nagyon változott semmi. Amikor elment a tejem akkor löttyettebb lett, de ez elmúlt és a bőr regenerálódott, így azt mondom 95%-ban olyan mint terhesség előtt volt.

Amúgy a terhesség alatt is rendesen megnő a mell, tehát ne azt hidd, ha nem szoptatsz akkor nem lehet csúnya cicid. Mert lehet amúgy sem lenne csúnya, de csak az én példámat tudom írni, nekem terhesen nagyobb mellem volt mint szoptatás alatt..... úgy hogy ha tudtam is volna szoptatni sem hinném, hogy a szoptatás rontott volna rajta.

Kenegetni lehet amivel a pocakot szokták. Érdemes is, én kentem. A hasam sem repedt és a cicim sem :)

Gyereket vállalni nem ez alapján kell, ezek csak része a terhesség, gyerekvállalással kapcsolatos testi változásnak.

2014. szept. 20. 09:28
 15/24 anonim ***** válasza:
12%

6. vagyok...ennyi rosszindulati pxxát....második gyerek szoptatásán vagyok túl...milyen tápszer???

és igen... igyon sok folyadékot akkor rugalmas lesz a bőre és kevésbé megy tönkre...

2014. szept. 20. 09:39
 16/24 anonim ***** válasza:
15. sztem vkit kitöröltek...
2014. szept. 20. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
A6. hozzászolót töröltek ki, aki szerint a tapszerrol többek kozott később idegbeteg lesz a gyerek. Mivel kicsit agresszívan es nem tul intelligensen irt, ha gondoltam elo bizonyíték a sajat elkepzelesere.
2014. szept. 20. 09:44
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

A gyerek a rossz családi háttér és a nem megfelelően nevelő szülők miatt lesz elsősorban deviáns.

A striák pedig nem a bőr nyúlása miatt alakulnak ki, ez nagyon elterjedt tévhit. A hormonlis változások okozzák. Ezért kamaszkorban, terhesség, szoptatás és klimax alatt valószínű a kialakulásuk.

Ha a bőr nyúlása okozná, akkor egyrészt mindenkinek lenne, másrészt akkor is stria alakulna ki, hogy belecsípnél a bőrödbe és meghúznád.

2014. szept. 20. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:

15 hónapja szoptatok, nem lóg a mellem, viszont kisebb, mint terhesség előtt. Nem lett striás sem, de ez nem a szoptatástól függ, hanem a bőr típusától.

Én is azt gondolom, hogy a test idővel változik egyébként is, ettől való félelem miatt nem szoptatni marhaság.

A szoptatás-tápszer és szociális dolgok pedig szerintem ennyire nem leegyszerűsíthetők. A szoptatás olyan szoros kapcsolat az anya és a baba között, ami nem hiszem, hogy ugyanilyen mértékben pótolható lenne mással. Mivel ez egy kapcsolati minta, jó alapot ad a gyereknek ahhoz, hogy aztán ne kallódjon el. DE ez messze nem minden. Annyi mindenen múlik még egy ember élete, ha egy gyereket (jól) szeretnek, akkor mire felnő, kb. teljesen mindegy, hogy szopott vagy tápszert kapott.

2014. szept. 20. 10:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Értem értem, csak nem szeretnék 25 évesen úgy kinézni mint egy 80 éves
2014. szept. 20. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!