A szoptatás tényleg tönkreteszi a melleket?
nyugi nem fogsz úgy kinézni :)
azért nemcsak a melled kinézetéből lehet majd megítélni, hogy bizony fiatal vagy. Ott van az arcod, a tested formája, bőrőd feszessége stb. Szóval szülés után is lehetsz csinos fitt nő.
Nyilván valami nyomot hagy egy terhesség, szoptatás, de azért nem leszel 80 éves tőle.....
Terhesség alatt a has nagyon megnyúlik, sokaknak szét is reped, kenegesd majd, ez hatékony. Nekem legalábbis működött. A szoptatás meg szeritnem semmivel nem viseli meg jobban a cicit, mint a terhesség, amikor hónapról hónapra veszi az ember a nagyobb melltartókat, mert bizony szépen megnőnek :) és mégcsak nincs is tele tejjel. Szoptatás alatt nekem kisebb volt már a cicim mint terhesen.
Szóval amíg ennyire a testi dolgok fontosak, nem vagy kész az anyaságra. Bizony nem adják csak úgy azt a gyereket :)
Ha meg annyira gond lenne még mindig lehet plasztikázni, lehet jobb lesz mint valaha volt :)
Az én nőgyógyászom szerint a terhesség is rátesz egy kis lapáttal, de koránt sem akkorával, amit a szoptatás jelent, pláne éveken át. Mert lefelé húzza a gyerek a mellbimbókat. Szerinte érdemes megvárni a szülés utáni első szoptatást, és csak utána felíratni a Bromot. De ki tudja, ő elég felvilágosult, fiatal orvos, nemzetközi tapasztalattal, de minden orvos másként vélekedik a témáról.:) Lehet, hogy valaki egyből javasolja a Bromo-t szülés után.
A nővérem mellei brutálisan rondák lettek 1-1 év szoptatástól, valami elképesztő, ahogy kinéznek, az embernek sírni volna kedve, pedig kis mellei voltak. Anyuéról meg ugye ne is beszéljünk, ő sokat hízott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!