Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Érdemes beruháznom...

Anyukák! Érdemes beruháznom elektromos mellszívóra?

Figyelt kérdés
4 hónapos a picurom. Majdnem az elejétől tápszert is kap, de még szopik. Szeretném, ha több tejem lenne. Van egy kézi mellszívóm, de azzal már szinte semmit nem tudok leszívni. Mikor még jobban volt tejem, akkor is max. 80 ml-t. (Az esti és hajnali etetés között.) Mert ha még visszahozható a tej, lehet, hogy vennék egyet.
2010. jan. 19. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam a kézivel fejni szinte semmit, vettünk elektromosat, és most még a fagyasztóban is van tejcsi, szóval én csak javasolni tudom. Persze ez mindenkinél más, de nekem az elektromos nagyon bevált. Gyorsabb és kényelmesebb is mint a kézi.
2010. jan. 19. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:

én hiába használtam, a lányom nagyívben elkerülte a cumisüveget :(

Először nem tudnál valakitől kölcsönkérni, hogy ki tudd próbálni?

2010. jan. 19. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Becsülendő, hogy nem adod fel!

Szerintem érdemes venni, nekem is volt. Nagy hasznát vettem. Most adtam el a teszveszen.

2010. jan. 19. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mellszívót kölcsönkérni????!!!!! Elment az eszed???!!!

Mit kell azt próbálgatni?????

2010. jan. 19. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:

10:37es nem tudom mi a gondod azzal h kölcsön kérjen a kérdező. így is úgy is ha használt, ha új ki kell főzni, és ezzel fertőtleníti és mivel nem egy forontról van szó minek ruházna be feleslegesen.

Kérdésedre válaszolva, meg lehet próbálni nem veszítessz vele semmit. Próbáld meg az ismerősöket , védőnőd megkérdezni nem tud e esetleg valahol eladót így olcsóbb, mint az új és ha nem válik be te is el tudod adni.

2010. jan. 19. 11:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a gyors választ! Kölcsönkérni nem tudok, nincs senkinek itt a környezetemben. Nektek melyik márka vált be? Van esélyem a több tejre?
2010. jan. 19. 11:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Még annyit elfelejtettem, hogy valószínű használtat vennék, mert az új nagyon drága.
2010. jan. 19. 11:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is használtan vettem, teszvesz vatera, ott sok van. Amúgy lehet kölcsönözni is a mellszívót, ha nem akarsz sokat beruházni, a védőnőd biztosan tudja, hogy hol és mennyiért. Nekem a medela mini electric-je vált be, a teszveszen, vaterán most 5-7000Ft körül vannak.
2010. jan. 19. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem egyik gyereknél sem volt. A nagy is sokáig szopott, a kicsi 10 hónapos, javában szopik.

Kézzel fejtem,amikor kellett vagy akartam.

2010. jan. 19. 12:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Medela mini electricről hallottam eddig a legjobbakat, én is használtan vettem 5000 ft-ért, még pocakos vagyok, de remélem hasznát fogom venni. 37km
2010. jan. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!