Miért nem akar szopizni egy kisbaba?
Milyen típusú cumit használtok?
A Tomee Tipeere mondják, hogy egyáltalán nem lesznek cumizavarosak tőle a babák.
Csak azt tudom leírni ami nálunk előfordult, hátha találsz benne valami jót:
Nagyon szépen evett a lánykám hetekig, majd szinte egyik napról a másikra ugyan ez volt a szitu mint nálatok, sírás... Hosszas ötletelés után kiderült, hogy nem szereti sem azt, hogy váltottam rozskenyérre a fehér kenyérről, sem pedig a szopis levesben lévő hagymaízt (hiába szűrtük le)
Mikor ez megoldódott pár hét nyugi, majd kezdődött újra. Akkor azt hittem, az ömlő tejcsi zavarja (kipróbáltam hihetetlen milyen messzire spriccelt), és elkezdtem előfejni, ez nem hozott megoldást, sőt... Mostanra azt mondom, hogy az addig egy ciciből jóllakó kislányom nagyobb étvágyú lett. Addig ülhettem úgy, hogy hátra voltam dőlve a párnának. Azóta nem, mivel azt szokta meg, hogy a neki kellő mennyiség hamar a szájába kerül, mikor nőtt a szükséges mennyiség pont az, hogy zavarta, hogy nem jön olyan gyorsan mint eddig. Nálunk furcsa módon a megoldást pont az jelentette, hogy azóta az ágy szélén ülve szoptatom. Mindenki furcsálja, de neki pl. így jó.
A legjobb tanács az, hogy ne add fel. Sajnos és szerencsére minden gyerkőc más, nálad jobban senki nem fogja tudni, hogy mi is az igazán jó a picikédnek, te vagy vele, te látod mire mit reagál, meg fogod tudni neki találni ami neki jó. Sok sok kitartást kívánok hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!