Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti elhiszitek, hogy minden nő...

Ti elhiszitek, hogy minden nő képes szoptatni? Csak nekem hihetetlen?

Figyelt kérdés
Mindig az jut erről eszembe, hogy az emberi test nem működik mindig tökéletesen. Rengeteg hormonzavarral küzdő nő él (én is közéjük tartozom), sokan csak segítséggel tudnak teherbe esni, kihordani a babát, de azt hirdetik, hogy szoptatni mindenki tud. Nincs ebben ellentmondás? Vagy csak én vagyok, akinek ez megfordult már a fejében?
2014. aug. 17. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es, azon kívül, te honnan tudod, mennyit tettem meg a szoptatás érdekében, azon kívül, amit nagy vonalakban leírtam? Honnan tudod, hogy te mééég többet tettél, és nekem azért nem ment, mert nem tettem méééég többet.
2014. aug. 18. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Fizikailag a nők 98%-a képes rá a statisztikák szerint, de jóval többen vannak, akik ilyen, olyan, vagy amolyan okból kifolyólag egyfajta lelki gát miatt sikertelenek. A szoptatás lelki gátjai sajnos valós akadályt jelentenek.
2014. aug. 18. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!