Olvastam már ezt a sztorit én is, a rekordok könyvében is benne van. Szerintem ez igaz.
Kommentekben sokan írják, hogy a szülők miért nem vették észre. De könyörgöm, egy öt éves gyereknél ki gyanakodna terhességre??? A szülők is látták, hogy nincs rendben valami, de szerintem a terhesség eszükbe sem jutott. Én nagyon azért sem tudom hibáztatni a szülőket, hogy valaki teherbe ejtette a kislányt, hiszen a 30-as években azért még sokkal lazábban fogták a gyerekeket, nyugodtan csatangolhattak mindenfelé, hiszen nem kellett őket félteni a száguldozó autóktól, és jóval kevesebb szörnyűség is történt, legalább is még nem volt híradó így kevesebbről tudtak.
Én elhiszem.
Amúgy sem annyira hihetetlen számomra, mivel az egyik rokonom 7 évesen menstruált, az anyukámnak és nekem 10 éves korunkban jött meg először.
Engem inkább az borzaszt el, hogy miként lett terhes (gondolom nem ő kezdeményezte a szexuális aktust).
Én ugyanezt a képet egy teljesen más cikk kapcsán láttam.Az az írás arról szólt,hogy a kislány egy rendkívül ritka fejlődési rendellenességgel született:fetus in fetu a neve.Ez azt jelenti,hogy magzati korban egyik baba hasüregébe kerül a másik,és parazita ikerként fejlődik tovább a testvére testében.Szó sincs terhességről.Rendszerint,ha észreveszik,akkor műtéttel eltávolítják a parazita ikret,aki nem is életképes,mert a testvér véréből táplálkozik.
Viasat 3 -on volt hasonló sorozat,emberi történetek címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!