Nagyon elapadt a tejem, kenytelen vagyok tapszerrel eteni, hogyan tudnam visszahozni?
Alkohol mentes sör és gyakran tedd cicire.
Ha mégsem sikerül szaporítani akkor se csüggedj,a tápszer nem ördögtől való.Ez is jó hogy 4 hónapig kapott anyatejet
2 óránként is fejhetnéd, vagy szopiztasd, ha megy, ha ki is ürült, akkor is szopizza ha esetleg rá bírod
nekem a nagyon nagyon sok folyadék segít, napi 2-3 literek, de van, hogy 4 is, sima liptonos zöld teát iszok, beválik
devannak speciális tejmeghozó teák, dm-ben is kapható, tökéletesek!!!!
www.ibclc.hu
itt kérj segítséget, mindent szépen elmagyaráznak, mit hogyan tegyél, miután kikérdeztek.
napi 2-t csináltam 2-3napig, visszahozta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Nekem is a 4. hónaptól kezdett apadni (előtte is voltak azért gondok), szaporító fejéssel is próbálkoztam a szoptatások után (éjszaka fel is keltem miatta), majd a pótlást is szoptanít készülékkel adtam, ennek az a lényege, hogy amíg a pótlást kapja, addig is éri inger a mellet (nézz utána a neten, nekem Medella szoptanít volt, hasznos kis szerkezet, csak macerás a tisztán tartása). Nekem nem sikerült szaporítani, de sokáig kihúztuk kevesebb tejjel, de mégis csak anyatej. Sok folyadék is fontos! A szaporító fejésnek az a lényege, hogy felváltva fejsz mindkét ciciből, először 7-7 percig, majd 5-5, 3-3. és 1-1 percig.
Ám valóban igazán szakszerű tanácsot szakember tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!