Kevés a tej? Hogy tudnám visszahozni? Esetleg más a baj?
Szia!
Szerintem először is nyugodj meg.A babáknak 3 hónapos korukban van egy növekedési ugrása,vagyis többet szeretnének szopizni,de hidd el van elég tejed!Ne stresszelj,mert akkor tényleg nem lesz.Ameddig a babád nem sírós,kiegyensúlyozott normálisan hízik addig nincs miért aggódnod.Az ,hogy milyen a kakija azzal meg végképp ne.Mostantól örülj ha hetente egyszer lesz,mert minden anyatejet feldologozik a szervezete.(kereslet-kínálat beállt)az én lányom ahogy betöltötte a 3 hónapot,állandóan cicizett volna,megállás nélkül kakija meg 3 hetente ha volt.Már 10 hónapos,nem kellett tápszert adnom neki egyszer sem.Kisebb ugyan mint a többi vele egykorú baba,mert ideje korán elindult és mindent lead amit felvesz,de egészséges mint a makk!!
1 vagyok,még annyit,hogy azért hízik kevesebbet,mert gondlom elkezdett izegni-mozogni.vagyis már nem egyhelyben van hogy csak hízik.ne aggódj tényleg.gyorsan leírom mi hogy híztunk az elején.:3500-al született és 51cm volt.
1 hónaposan:4350g,54cm
2 hónaposa:5430g,59cm
4 hónaposan:6500g 65cm
6 hónaposan:6690g,66cm
9 hónaposan:7660g,71cm
4 hónapos koráig kapott kizárólag anyatejet,utána gyümölcsöket vezettük be,6 hónapos korától pedig szinte mindent kapott!
Köszönöm szépen a válaszod, megnyugtattál!
Már 1 hónapos kora óta rengeteget mozog, most meg aztán végképp. Más téren nagyon fejlett baba. Hason alszik születése óta így már egy jó ideje tartja a fejét biztosan és sokáig, kinyomja magát teljesen és felül a kezemben, de ezt nem szoktam hagyni persze. Csak a súlya miatt aggódom... A Te babád gyönyörűen hízott!
Az mi gyarapodásunk a következő
Született 50 cm 3240 grammal hoztuk el
1 hónap: 4050 gramm 54 cm
2 hónap: 4750 gramm 60 cm
3 hónap: 4950 gramm 63 cm
Ez aggaszt. A hossznövekedése nagyon szembetűnő a védőnő is mondta h átlagnál nagyobbat nőtt, hosszúkás alkat mint a szülei, csak hízna egy kicsit többet... Mert ha így haladunk nem duplázunk féléves korára...
Jövő hónapban èn is kezdem a hozzátáplálást!
Örülök, hogy minden rendben van. Attól, hogy kap tápszert még szoptathatod, és az is nagyon hasznos, ha meg végleg elapad a tejci, akkor sincs semmi baj, te megtetted amit tudtál. A lényeg mindig az, hogy boldog egészséges baba és mama legyen!
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!