Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy több tejem legyen?

Figyelt kérdés
4 hónapos a babám, nappal 4X eszik, minden szopi után pótolnom kell neki tápszerrel. Éjszaka pedig 2X csak szopik. Vissza lehet még ennyi idősen hozni a tejet, vagy már marad mindig a pótlás?
2010. jan. 11. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Vissza lehet hozni. Nekem a baba 4-hónapos korára 2 hullámvölgy is volt a tejtermelésben: mindkétszer a gyakoribb szoptatás és a fejés segített. (Vettem elektromos mellszívót, a kézi nálam nem szippantott ki semmit.) Volt, aki azt mondta, hogy törődjek bele, mert ennél már nem lesz több tejem, én meg nem törődtem bele. Ha eszel, iszol rendesen, gyakrabban (pl 2-óránként) mellre teszed a babát, és már ma elkezdesz fejni (mondjuk 2x egy nap, mindkét mellet), akár 2-3 napon belül is több tejed lehet.

Nekem, legalábbis, ez vált be.

Sok sikert, és ne add fel! :)

2010. jan. 11. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
szia!a mi családunkban nagyon bevált dolog a és nálam is nagyon bevált,az hogy minden szoptatás után megiszol 1dl sört.Mivel köztudott,hogy a sörben lévő élesztő,és gombák serkentik a tejtermelést.Ezért ajánlanám neked ezt.Napi egy üveg (nem alkohol mentes) sört,nyugodtan megihatsz,csak arra figyelj hogy szopi után idd.Egyébként még amit mondanak az a madár tej...erről viszont nem tudok semmit.Én a 11 hós kislányomat még a mai napig is szoptatom,sört ittam minden nap.megkérdezheted a dokidat is,Ő is ajánlani fogja.Sok siker!
2010. jan. 11. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Rántott leves! Még a sörnél is jobb! Szinte azonnali hatása van. Próbáld ki.
2010. jan. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!