Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3000-es méhszáj 38+5 hetesen....

3000-es méhszáj 38+5 hetesen. Van esély, hogy ne legyen belőle túlhordás?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 07:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Az, hogy most 3000-es, nem jelent semmit, akár néhány óra alatt is kitágulhatsz. Nekem már be volt tervezve az indítás, mert (igaz én 2 nap túlhordásban voltam) a vizsgálaton 11-kor 3000-es volt a méhszáj. Ehhez képest nem egész 12 órán belül már a kezemben volt a babám. Úgyhogy a 3000-től még akár ma is megszülhetsz:)
2011. ápr. 8. 07:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy most ennyi, nem jelenti azt, hogy akár estére elkezdj tágulnivagy a héten valamelyik nap beinduljon a szülés. Én is teljesen zárt voltam az orvosnál, aztáűn másnap hajnalban iszonyatos derékfájásra ébredtem, ez egyre erősödött, de csupán a bal oldalon fájt. Elmentem (én naív!) a körzeti dokihoz, aki attól tartva, hogy vesegörcs, beküldött a kórházba... Ott a doki megvizsgált és megállapította,hogy 4! ujjnyira nyitva vagyok.. Pár óra múlva a kezemben volt a fiam :)))

Szóval, bízz a testedben és a babádban,hogy tudják,mi a feladatuk! Úgyis a baba dönti el (jó esetben, ha a doki nem avatkozik bele), mikor "akar" megszületni, hisz a vajúdást beindító hormonok az ő szervezetéből szabadulnak fel. Minden jót!

2011. ápr. 8. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
38 hetesen nekem is ennyi volt, 3 nappal később szültem.
2011. ápr. 8. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tudom pontosan mit jelent a 3000, de én a 38 héten teljesen zárt voltam, a 40+0 héten épphogy egy ujjnyira nyitva és másnap hajnalra megszültem.
2011. ápr. 8. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenre van esély, arra is, hogy holnap megszülsz és arra is hogy túlhordod...

Én C1000-es értékkel hordtam túl 3 napot.

2011. ápr. 8. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a kiírt napon 3000-es volt a méhszáj kezdettől fogva.Rá 4 napra szültem, de mikor bementem a kórházba 7 percesekkel még mindig 3000-es volt.10 óra múlva lett meg a lányom császárral.

Most 3 hónapos :)

2011. ápr. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!