Hogyan tudnám legegyszerűbben leszoktatni a lányomat a szopizásról?
a Született feleségekben is ez volt a szitu, csak ott még idősebb volt a gyerek.
ott egy bácsi dobozos kakaót adott a gyerek kezébe szívószállal, és a fülébe súgta, hogy a nagyfiúk ezt isszák. :D
a te esetedben persze hanyagolni kell a szívószálat, de segíthet, ha ráébreszti egy felnőtt, hogy ez nagyon gyerekes, ideje felnőni.
Az én kisfiam is hasonló, igaz csak 14 hónapos, és napi 3-4szer kéri. Májusig adtam időt magunknak, ezután felíraton a tejelapasztó tablettát. Egy hét alatt nincs tejcsi többé.
De vannak homeos bogyók is, amik nagyobb mennyiségben apasztanak.
Egy hét alatt max. le lehet szoktatni, segítsen apa vagy másvalaki, akihez közel áll a kicsi. Ők altassák. Ha nagyon követeli adj neki, hogy megnyugodjon, de ha már semmi nem fog jönni belőle nem fog neki kelleni.
Sokkal többet babusgasd ezekben a napokban, játszatok és csavarogjatok sokat, hogy eltereld a figyelmét.
Szorítok és írd meg mi volt!! :-)
Így sajnos nem, de ugyanazt, amit a tejszaporításra szednek, csak nagyobb mennyiségben kell szedni.
Kikerestem: Urtica Urens vagy Ricinus Communis. Lehetőleg minél magasabb CH-s, 15, akár 30-as is lehet. Napi 3*5 golyó. + Hideg vizes borogatás.
Sírás nélkül nem hiszem, hogy fog menni a dolog, ez sajnos ilyen.
De állítólag 2-3 nap és elfelejtik a cicit. NEked nehezebb lesz...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!