Hogyan tudnám leszoktatni 10 hetesemet a bimbóvédős szopizásról? Nagyon megcsappant a tejem.
Először csak a lyukat tágítsad ki rajta, folyamatosan, mindig egy picit. Aztán kezd el levágni a bimbóvédő végét, aztán még egy picit és így tovább. A végére már nem marad védő, csak a cici. Persze ez pár nap alatt fog csak sikerülni, de nálunk bevált. 4 hetesen szokott le róla, aztán 18 hónapig szopizott.
Sok sikert! :-)
Szerintem is várj és addig is próbálkozz valami tejszaporítással, Urtica Urens vagy alk.ment sör vagy laktoherb vagy tudomisén... én ezekkel eddig 5-ször tornáztam vissza a tejet, bár nyilván segít, hogy hiszek bennük :-)
szóval mi is hasonló okokból bimbóvédővel indultunk egyhetes korától. többször próbáltam rávenni, hogy nélküle szopizzon. kb. 11 hetes korára elértem, hogy szopizott, de olyan csúcsosra szívta a bimbó(helyé)t, hogy féltem, sebes lesz, hagytam a fenébe, jó lesz az védővel is.
cskanem egy hete (holnap lesz 14 hetes), cudarul köhög és náthás és étvágytalan. alig eszik valamit. sőt, egyáltalán nem volt hajlandó enni, mert szinte fuldokolni kezdett a védőtő. levettem és láss csodát: mint aki egész életében védő nélkül szopizott :-D gyönyörűen veszi a szájába és szívja, de az étvágya még mindig nem a régi :-(((
szóval türelem. kívánom, hogy nektek ne így kelljen letenni a védőt, de hidd el, szólni fog, ha már nem kell neki. néha azért próbálkozzatok nélküle, szopi előtt sodorgasd a bimbót, hogy legalább picit kiemelkedjen. addig meg próbáld valahogy szaporítani a tejcit és tedd cicire minél többször a kicsit. annál jobb tejszaporító nincs
nekem csak szopi tanácsadó segítségével sikerült elhagyni, ekkor 3 hós volt. nagyon bánom, hogy ilyen sokáig húztam.
szerintem próbáld meg minél előbb (tényleg, hamar sokkal több tejem lett nélküle), de kérj nyugodtan segítséget.
www.lll.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!