Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ez volna a cumizav...

Mit tegyek, ez volna a cumizavar? Van remény még ezt folytatni?

Figyelt kérdés

5 hetes és fiú. Babám születés utántól ügyesen szopizott, volt is a kórházban már, s hazajőve tejem, amennyi akkor kellett.

Aztán súlyos állapotban kórházba kerültem, pár napig nem is találkoztunk, nagyitól tápszert kapott üvegből.

Nappal jött, a szopival vissza tudtunk fejlődni, újra ügyes lett, (az első pár szopival érezhető volt, hogy nem ment úgy neki) de még fejés mellett sem tudtam a tejemmel őt követni.

Hazajőve minden étkezést pótolni kellett, üvegből csináltam, mert többedik gyerek.

Már elértük, hogy csak du és este kellett a pótlás, érzem, hogy mostanra tán már akkor sem kéne, mert van a mellemben jócskán mindig, erre 2 napja elkezdte, hogy szopi közben folyton leválasztja magát, látszik, hogy a hasa fáj, evés közben valamiért rengeteg levegőt nyelhet, vagy nem tudom, mert pukizik sokat, meg 20 perc közben kb 2X büfiznie kell, nem is nagyon szívesen szopik, ahogy nyel pár nagyot, már jelzi is, hogy fáj a hasa.

Köszi a választ.

2014. júl. 14. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a cumisuveg miatt, de azt is el tudom kepzelni, hogy a tapszerrol valo atallas viseli meg a gyomrat. Nem probaltal neki infacolt adni, hogy ne fajjon a hasa?
2014. júl. 14. 17:42
 2/2 anonim válasza:
Próbáld meg gyakrabban büfiztetni és mindenképp szopizzom a hátsó, zsírsúsabb tejből is, ne csak a vizes, magas laktóztartalmúból, ami a szopi elején ürül, mert attól bizony fájhat a pocakja egy érzrkenyebb babának. Esetleg a Colief cseppek segíthetnek, ha erről van szó.
2014. júl. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!