Meddig alakulhat ki cumizavar?
Köszönöm a részletes választ. Nálam tényleg csak annyi a baj, hogy egyszerűen nem tudok fejni. Valószínűleg tudom rá a választ, hogy miért van ez így (lelki oka van), de ez ebből a szempontból lényegtelen most. A lényeg az, hogy lesz majd egy nap, amikor el kell mennem néhány órára, és egy etetés biztosan bele fog esni a távollétem időszakába, a babának pedig muszáj lesz ennie. Mivel fejés kilőve, így marad arra az egy etetésre tápszer. Igazából tényleg csak a cumi miatt aggódok, a többi része nem aggaszt különösebben.
Örülök, hogy nálatok végül újra enni kezdett a kicsid.
Az én lánykámat is tukmálni kell néha, néha meg nem győz enni, mikor milyen napja/kedve van éppen. :)
Még egyszer köszönöm a választ Neked is!
Nem muszáj ám cumiból etetni, lehet pohárból, vagy kanállal is etetni. Bár biztosan macerásabb.
Amúgy tényleg nem hal éhen 6 óra alatt sem. Nekünk volt olyan napunk, hogy annyit mentünk (pont 3 hónapos kora körül), hogy elfelejtett közben (6,5 órán át) enni. Utána persze duplán bepótolta. :)
Próbáltál már kézzel fejni? Nem egy pihentető dolog az igaz, de azt te irányítod és természetesebb inger, mint egy mellszívó. És mivel egyszeri alkalomról van szó, ha hagyod megtelni az egyik melled, akkor könnyebben is megy, mintha szoptatás után fejnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!