Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A játszócumi leszoktatja a...

A játszócumi leszoktatja a mellemről? Mekkora ennek az esélye? Mennyi idő alatt alakulhat ki?

Figyelt kérdés
Ha játszócumit használok, előbb-utóbb nem fogja szopizni a mellem? Elfelejt szopizni? Körülöttem sok cumis baba volt van, de még nem hallottam hogy nem fogadja el a mellett. 2 hónapos a babám.
2013. okt. 22. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
26%
Emiatt nem fog leszokni. De ne hagyd a melleden, ha már jól lakott és alszik rajta. Tedd be az ágyába, és hagyd ott. Akkor is, ha még egy kicsit nyöszörög. Ne a cici legyen a cumija.
2013. okt. 22. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kb. két hetes adtam a babámnak játszócumit, mert dőlt a tejem és ő pedig komfortszopizni akart, aminek többször sugárban hányás lett az eredménye. Én ráadásul bimbóvédővel szoptattam, mert befelé forduló volt a mellbimbóm, ami ráadásul le is volt tapadva. Most 9 hónapos, még mindig 90-95%-ban szopizik, 6 hónaposan hagytuk el a bimbóvédőt, a játszócumit azóta is használja, alváshoz, nagyon ritkán megnyugtatásra is. Különben én "Minden nyikkre cicit adok" neki és hagyom és hagytam is, hogy azon aludjon el. Nem is értem, hogy ilyen kis picikéket minek kell "trenírozni". Hidd el, 8-9 hónaposan már örülni fogsz, ha 10 percen nyugton szopik, mert minden érdekli, kíváncsi, nem fog a melleden lógni, ne aggódj! Soha nem jön vissza ez az időszak, szeretgesd annyit , amennyit szeretnéd, NEM FOGOD TUDNI ELKÉNYEZTETNI!!!
2013. okt. 22. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt a - ne hagyd elaludni a melleden - dolgot kifejthetné valaki mert olyan értelmetlen leírva is. Most komolyan. Baba eszik, jóllakik, elbágyad, becsukja a szemeit, jólesően elalszik. Mikor tudod azt hogy éppen még nem alszik? Ahogy lecsukja a szemeit? Merthogy még akkor a szájában van a mellbimbó. Minden alkalommal ki kellene venni a szájából mikor a legjobban ellazult, és fölemelni? Ezt javasolta a védőnőm is régen, mikor rákérdeztem csak öööizéénemtudom. A legtermészetesebb dolog hogy a mellen elalszik egy baba.
2013. okt. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.