Ti nektek milyen cumitok van?
Figyelt kérdés
A babátoknak vagy ha ti is cumiztok akkor milyen cumitok van vagy ha használtok akkor milyen kiegészítőt(cumilánc stb.)? Linkeljétek a képet és írjátok hány évesek vagytok vagy mennyi idős babátok!2012. aug. 14. 13:50
1/13 anonim válasza:
Nekem nincs cumim, 35 vagyok. A kicsinek MAM cumija van, cumilánca nincsen, ő 3 éves.
Ilyen cumi:
2/13 anonim válasza:
Én nem vagyok képbe, vagy Te tényleg azt kérdezed, hogy felnőttként milyen cumim van és milyen cumilánccal használom? Ugye félreértettem? Ha nem, akkor elég érdekes lehetsz.
Kislányomnak Babylove cumija van.
4/13 anonim válasza:
13:57-es vagyok.
Elfelejtettem odaírni, hogy én 35 éves vagyok, kislányom 2 éves múlt.
5/13 anonim válasza:
A babámnak mam cumija van, én már nem cumizom :DDD Te igen?
6/13 anonim válasza:
Semmilyen,se babanak se anyanak
7/13 anonim válasza:
Nekem sincs:)))A kisfiamnak NUK-os van:) Meg ananászos cumilànca ami chicco.
8/13 anonim válasza:
Felnőtt vagyok és az én cumimat a férjem hordja... ő a cumilánc. A gyerekeim nem cumiznak!
Te beteg vagy!!!!!!!!!!!!!!!
9/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy Nektek annak idején milyen cumitok volt.
Különben az én babáim nem cumiznak, nekem meg nem tudom milyen volt.
10/13 anonim válasza:
24 vagyok, a kislányom 5 hetes lesz, Aventes cumink van a 0-3 hónapos változat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!