A játszócumi zavarja a szoptatást?
Figyelt kérdés
A védőnőm teljesen beparáztatott. Sajnos a lányom elég cumifüggő és szoptatni szeretnék, amíg lehet. Tényleg megzavarja a cumi a szopóreflexet?2007. nov. 20. 13:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem!
Az én gyerekeim is cumiztak és semmi hátulütője nem volt a szoptatásra nézve!
A védőnők néha nagyon okosnak hiszik magukat,pedig némelyiknek gyereke sincs csak a könyvből tanultakat szajkózza!
2/4 anonim válasza:
A cumiból való etetés okozhat problémát a szoptatásban.
Itt olvashatsz róla.
A játszócumi, szerintem egy igény szerimt szoptatott babának felesleges. Az én gyerekeimnek nem volt. De ezt minden anyuka maga döntse el. :))
3/4 anonim válasza:
Ez teljesen gyerekfüggő! A legtöbb szakirodalom és szakember a szoptatás korai leszokásának egyik okaként említi a cumi használatot. Vagyis ez egy lehetséges ok, de nem elégséges feltétel. Attól, hogy cumit(játszó) használsz, nem feltétlenül fog a szopásról leszokni. A keresztlányom születése óta kapott játszócumit, a kisfiam 2 hónapos volt, amikor kapott, és egyiknél sem okozott gondot a szopásnál. Minden gyerek más, és akármilyen pontosak is a szakirodalmak, nem lehet a gyerekeket egy kalap alá venni.
4/4 anonim válasza:
Az én kisfiam ma 4 hetes,és a játszócuminak köszönhetöen tanult meg szopizni.Nem lett függö és csak akkor adom oda,ha nagyon nyügöl,evés elött míg pelus csere van,vagy ha nehezen tud elaludni......gyakran nem kell és kitolja a nyelvével.
A cicit nagyon szereti,úgyhogy nem megy a szoptatás róvására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!