Akik másfél évesen választották el a gyermeküket, mennyi idő alatt sikerült?
21 hónaposan éjszakára és a délutáni alváshoz nem kapott cicit, megértette, hogy alváshoz nem cicizünk. (Itt volt pár nap sírdogálás.)
Meg is csappant a tejem mennyisége, így 22 hónaposan le tudtam egyik percről a másikra szoktatni.
Megértette, hogy nincs több, fáj a cici és nincs benne tejci.
Még mindig megsimogatja, megpuszilja ruhán keresztül a ciciket, de szopni nem akar. Most 25 hónapos, az összebújást ugyan úgy igényli.
Bocsi, hogy az első helyett válaszolok, de kedves 2., én pl nem azért akarom leválasztani mert nem szeretek vele összebújni (sőt!) Hanem ki van készülve a mellbimbóm, már a melltartót se bírom, plusz szeretnénk kistesót de a szoptatás miatt még nincs peteérésem.
Tehát az elválasztás nem azt vonja maga után, hogy kevesebbet ölelgetem, szeretgetem, hanem még többet. Csak közben nem cumizik a mellemen
Kedves kérdező!
Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem. Igen, nálunk is minden ugyanígy van.
Tesót is szeretnénk és a bimbóm is állandóan sebes volt az utolsó két hónapban már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!