Elektromos mellszívóból kinek milyen márka vált be? (főleg akinek kevés teje volt) Újonnan vagy használtan vettétek?
Nekem a Medela Swing. Az elejétől kezdve fejtem, és jó sok tejem lett, volt napi plusz 5-6 dl.
Mi először kölcsön kaptuk (persze használtan), én is használtam kb. egy évig, én is most kölcsön adtam, aki szintén 1 éve használja, és most majd visszaadja, mert nálunk jön a kistesó, ők meg már nem használják. Még mindig semmi baja, pedig naponta használtuk. Nagyon bírja a strapát (remélem még ezt a "szezont" is ki fogja bírni).
Szintén Swingem volt. Használtan vettem, 15 hónapig használtam, a csúcsidőben kb. napi 1 liter tejet adtam az anyatejgyűjtőnek.
És igen, az elején kevés tejem volt, de megembereltem magam, kicsit túlzásba is vittem a fejést, de büszke vagyok rá, hogy sok rászoruló kisbabán segíthettem, miközben a saját kisfiam is bármikor degeszre ehette magát anyatejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!