Milyen mellszívót használtok? Bejött az adott márka?
Figyelt kérdés
Elektromos,vagy kézi amit használtok? Márkája is érdekelne.Miért ajánlanátok,vagy mi az ami nem jó benne? Minden érdekelne:)2013. nov. 26. 23:09
1/12 anonim válasza:
Avent kézi. Nem próbáltam más félét, így nem tudom mitől jobb, vagy rosszabb a többinél. Nekem bevált, mindent tud, amit tudnia kell.
2/12 anonim válasza:
Medela elektromos, nekem bevált. A védőnőm szerint jobb az elektromos.
3/12 anonim válasza:
Avent kézi. Eddig mindkét babámnál ezt használtam, nekem nagyon bejött, és a harmadiknál is ezt fogom :)
4/12 anonim válasza:
Canpol Lovi pumpás kézi mellszívó
Ezenkívül a szülés után folyt belőlem a tej és vetem Pesztonka elektromosat...nagyon gyorsan leszívta a maradékot.szabályozható szívóerős
Most 14 hós a fiam,már csak a kézit használom
5/12 anonim válasza:
Nuk elektromos. Nagyon jó kis gép.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket,nyomtam egy zöld kezet mindenkinek! Szívesen veszem,ha még többen válaszolnak:)
2013. nov. 27. 09:22
7/12 anonim válasza:
Vettem egy pesztonka elektromosat, nekem semmit sem ért.
Most bérlek egy Unimom Forte, szintén elektromos készüléket, nagyon jó.
8/12 anonim válasza:
Medela Swinget használtam, mert ipari mennyiségű tejem volt, nálam nagyon bevált, 15 hónapig fejtem vele, naponta 5-8 alkalommal.
-Van tejbeindító és tejleszívó funkciója
-Tud nagyon nagy erővel is szívni(nekem ez kell)
-Halk
9/12 A kérdező kommentje:
na majd megnézem ezeket is,köszi:)
2013. nov. 27. 22:19
10/12 anonim válasza:
Medela Swing. A tejlázamra csak ez volt jó. Ráadásul én is sokat fejtem, amikor a kislányom sokáig kórházban volt, 3 óránként fejtem vele hosszú ideig. Halk, kíméletes és hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!