Milyen elektromos mellszívót válasszak? Tapasztalatok, vélemények, ajánlások, márka, típus. Ezeket várom.
Medela swing azt hiszem a legjobb, ha esetleg mennyiséget is szeretnél majd növelni. Nekem az volt, és az is indította be. Nagyon szerettem.
De azt hiszem, jár ide egy anyuka, aki ilyeneket ad bérbe, lehet, hogy meglátja a kérdést, és többet tud segíteni. :)
Elektromos Medela! Nagyon szuper, mi használtan vettük a Vaterán (1* használta a tulaj, gyakorlatilag vadi új volt) 12.000Ftért. Mindent kiszívott, lehet állítani a szívás erősségét. Egyáltalán nincs nagy hangja, volt, hogy a babám szívta az egyik cicit, a másikat meg fejtem a mellszívóval. Nem zavarta egy picit sem. Amikor éjszaka használtam, akkor letakartam a motort egy ruhával és úgy még halkabb volt.
Egyébként nekem pont egy olyan barátnőm ajánlotta, hogy ezt vegyem, akinek koraszülött ikrei voltak/vannak. Ő 2 hónapig csak fejt, mert a Lányok inkubátorban voltak, nem tudtak szopizni. Nekik nagyon bevált, ahogy nekem is!
Ja és a kórházban is ilyet használtak, ahol szültem!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!