Dilipok kérdése:
Milyen elektromos mellszívót válasszak? Tapasztalatok, vélemények, ajánlások, márka, típus. Ezeket várom.
Figyelt kérdés
18 hetes ikerterhes vagyok. Mindenképpen elektromos mellszívót szeretnék. Előre is nagyon köszönöm!2011. jún. 12. 22:21
11/15 anonim válasza:
Én is gépit akartam. Aztán a kórházban kipróbáltam az ottanit, Madela, nem volt nagyobb a teljesítménye, mint aztán a kézi Madelának, amit utána vettem, nekem csak annyi volt az előnye, hogy egyik kezem szabad volt. De a kézi sem rossz, van tej, szóval gyorsan megvagyok. Utólag örülök, hogy nem vettem meg előre a gépit.
12/15 anonim válasza:
a Medela elekt. elég jó. szépen kiszívja, állítható az erősség. de nekem 1 gondom volt vele: nagyon szűk a szívófej csöve, nagyon összeszorította a mellem, enyhén belilult tőle a mellem.
13/15 anonim válasza:
Hát arra jó, hogy már a kórházban odatettek a nővérek mellszívóra, hogy tejet gyártsunk a babámnak.
Merthogy nem akart beindulni, a baba meg sárga volt, aludt állandóan, így nem szopizott (ingerelt) eleget.
Már három hete itthon vagyunk, de még mindig így kell szaporítanom, mert kevés.
14/15 anonim válasza:
Elektromos Medela. Előtte volt kézi, de az nem jött be, túl macerás volt. Ezzel nagyon meg vagyok elégedve.
15/15 anonim válasza:
Nekem van egy elektromos medelám ami eladó.
Még novemberig garanciális.
Ha érdekel írj!
Én anyatejleadó lettem mellette,úgy megindította a tejtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!