Milyen mellszívót használsz? Elektromos vagy kézi?
Melyik márka a jó?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az avent, tomee teppee, és a medela az első három. Nekem a második van, sajnos nem vagyok vele megelégedve, mert elromlott a szelepje. Írjátok le légyszi, hogy milyen hosszan használtátok már a mellszívótokat, és milyen gyakran (napi egy, vagy több alkalommal). Ti kiszeditek tisztításra a szelepet? Mert én kiszedem, napi egyszer sterilizálom a pumpát, és alig egy hónap alatt elgyengült a szelep. Mért?
2010. szept. 25. 10:03
1/7 poci-maci válasza:
Szia én az első gyermekemnél aventet használtam de a kézi fajtáját most vettem 1 avent de elektromos mellszívót!
Nekem eddig nem volt vele semmilyen gondom csak annyi hogy a kézi gyengébb mint az elektromos!
Igen kiszedem minden alkalommal miután befejeztem a fejést megmosom és sterilizálom!
Ennyi ami hirtelen eszembe jutott!
2010. szept. 25. 10:39
2/7 anonim válasza:
nekem is kézi avent van. használtan vettem, minden nap 1x sterilizáltam mikróban, egyébként forró vízben elmostam. atomjaira szedve:) az elején 20 percig szereltem össze, de belejöttem. napi 3-4 alkalommal használtam úgy 1 hónapig, utána 1-2x, talán a 3. hónapig. nekem bejött, csak kicsit macerás volt folyton össze- meg szétszerelni, de gondolom ez márkától független probléma.
2010. szept. 25. 12:20
3/7 anonim válasza:
Nekem is kézi Avent mellszívóm van. Napi 3-4-szer használtam kb. 1 hónapig, aztán kb. a 3. hónapig napi 1-szer. Aztán csak alkalmanként, ha az úrfi nem kelt fel enni és már nagyon feszült a cicim. Én is napi 1-szer sterilizáltam, mikróban és minden használat után forró vízben elmostam. Semmi problémám nem volt vele (bár nincs viszonyítási alapom).
2010. szept. 25. 13:19
4/7 anonim válasza:
nekem kézi - elektromos avent van. nincs vele problémám :)
2010. szept. 25. 16:29
5/7 Brigitta04 válasza:
Szia.
Nekem kézi avent mellszívom van és rendesen használom! Kisfiam nem szopik 6 hetes kora óta,most 15 hetes.Tejem az rengeteg van napi 4-5x fejek vele.Kétnaponta szoktam bekeverni a ferötlenitő folyadékotabban hagyom fél órát autána forro vizzel elöblitem ée eltörlöm.A közte lévö alkalmakkor meg csak forró vizzel elöblittem és törlés.Most ugy néz ki,hogy jó darabig még a társam lesz a mellszivó:)!
2010. szept. 26. 13:11
6/7 anonim válasza:
Nekem van kézi Avent!Nem kell leírnom mennyibe kerül.Kukába vele!!!!!!!!!!!!!
Van régi típusú Chico!!!!!!A legjobb!Egyiksem csinál olyan vákumot mint az!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!