Normális, hogy kifolyik a tej az Avent kézi
mellszívóból?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés tejem van, ezért több fejésből próbálnék összeöntögetni egy etetésre valót, szóval minden cseppre szükség lenne. A mellszívóból több folyik mellé, mint a pohárba. Bemegy a szilikon alá, meg mindenhova, egyszerűen nem akar az egész lefolyni a tartályába. Ha úgy fordítom, folyik ki a tölcséren. Épp most sírtam el magam, hogy 1 óra fejés után a tej több mint felét magamra öntöttem :(
Ez így normális, hogy ilyen sok mellémegy? Vagy valamit rosszul raktam össze? Már ezerszer átnéztem a használati utasítást én is meg a férjem is, elvileg minden a helyén van.
2012. febr. 28. 22:30
1/6 anonim válasza:
Ugyanígy jártem vele én is. Nagyon kevés tejem volt, és annak is a fele kárba ment mindíg. Én nem jöttem rá, miért.
2012. febr. 28. 22:53
2/6 anonim válasza:
Hajolj előre, és akkor lefelé fog menni a tej a cumisüvegbe, és nem a szilikon felé. A víz(tej) arra megy, amerre neki a legkönnyebb.
2012. febr. 29. 06:05
3/6 anonim válasza:
Szia! A végén nekem is mindíg kifolyt a tölcsérből(össze kell gyűlnie egy bizonyos mennyiségű tejnek a szelep fölött, hogy lefollyon. Ha kevesebb van, és megdöntöd, akkor szokott kifolyni, ami még nem ment le). Én azt csináltam, amikor végeztem, vagy mellet váltottam, hogy óvatosan lecsavartam a tetejét, és egyszerűen beleöntöttem a többi közé, ami az alsó részében már összegyűlt. :-)
2012. febr. 29. 08:18
4/6 anonim válasza:
Ha végeztem akkor a tölcsérből is kiszoktam önteni az üvegbe, addig meg figyelek rá, hogy ne döntsem meg, ennyi.
2012. febr. 29. 08:33
5/6 H.Orsolya válasza:
Szia! Én kivettem a szilikont, és így sikerült, persze pár csepp így is kifolyik, de nem olyan vészes. Ha végeztem én is kiöntöm a tölcsérből a pohárba.
2012. febr. 29. 13:26
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az előrehajolás nem igazán megy, egy hete császároztak. Szóval akkor normális, hogy nem folyik le az egész a pohárba. Sajnos nálam a mennyiség kis túlzással cseppekben mérhető, szóval nagyon nem jó így, hogy akár egy kevés is melléfolyik.
Esetleg tud ajánlani valaki olyan mellszívót, amit használva semennyi tej nem megy kárba?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!