Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális, hogy kifolyik a tej...

Normális, hogy kifolyik a tej az Avent kézi mellszívóból?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés tejem van, ezért több fejésből próbálnék összeöntögetni egy etetésre valót, szóval minden cseppre szükség lenne. A mellszívóból több folyik mellé, mint a pohárba. Bemegy a szilikon alá, meg mindenhova, egyszerűen nem akar az egész lefolyni a tartályába. Ha úgy fordítom, folyik ki a tölcséren. Épp most sírtam el magam, hogy 1 óra fejés után a tej több mint felét magamra öntöttem :(

Ez így normális, hogy ilyen sok mellémegy? Vagy valamit rosszul raktam össze? Már ezerszer átnéztem a használati utasítást én is meg a férjem is, elvileg minden a helyén van.

2012. febr. 28. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártem vele én is. Nagyon kevés tejem volt, és annak is a fele kárba ment mindíg. Én nem jöttem rá, miért.
2012. febr. 28. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajolj előre, és akkor lefelé fog menni a tej a cumisüvegbe, és nem a szilikon felé. A víz(tej) arra megy, amerre neki a legkönnyebb.
2012. febr. 29. 06:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! A végén nekem is mindíg kifolyt a tölcsérből(össze kell gyűlnie egy bizonyos mennyiségű tejnek a szelep fölött, hogy lefollyon. Ha kevesebb van, és megdöntöd, akkor szokott kifolyni, ami még nem ment le). Én azt csináltam, amikor végeztem, vagy mellet váltottam, hogy óvatosan lecsavartam a tetejét, és egyszerűen beleöntöttem a többi közé, ami az alsó részében már összegyűlt. :-)
2012. febr. 29. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha végeztem akkor a tölcsérből is kiszoktam önteni az üvegbe, addig meg figyelek rá, hogy ne döntsem meg, ennyi.
2012. febr. 29. 08:33
 5/6 H.Orsolya ***** válasza:
Szia! Én kivettem a szilikont, és így sikerült, persze pár csepp így is kifolyik, de nem olyan vészes. Ha végeztem én is kiöntöm a tölcsérből a pohárba.
2012. febr. 29. 13:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Az előrehajolás nem igazán megy, egy hete császároztak. Szóval akkor normális, hogy nem folyik le az egész a pohárba. Sajnos nálam a mennyiség kis túlzással cseppekben mérhető, szóval nagyon nem jó így, hogy akár egy kevés is melléfolyik.

Esetleg tud ajánlani valaki olyan mellszívót, amit használva semennyi tej nem megy kárba?

2012. febr. 29. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!