Jártatok így, mi lehet nem elég a tej?
3 hos a babam.
Szerintem neked a minoseg lehet rossz, de amugy az en babam is most mar sokat nyuglodik a cicin, es pedig gyarapodik, nincs baj. Hany hos a baba? Lehet turelmetlen es nem eri el a zsiros tejet a vegen. Probaltad lefejve cumibol adni? Akkor latod is, h ott van a tetejen a zsir.
Fejed a tejet? En csinalok neha szaporito fejest. Mikor a geppel fejed es mar semmi nem jon, csak csinald tovabb es ujra megindul par perc mulva. Ez nekem bevalt, es egy b.nomnek is, akinek rohamosan apadt a teje. Masik b.nomnek a szoptatas nem eleg es tapot ad mellette. Szerintem igy is megvan az anyatej elonye, erteke a baba szamara, mint a csak tapszerese. En egyebkent felkelek neha ejjel is fejni es este mielott lefekszik, adok neki a lefejtbol, hisz a mell akkor mar kevesebbet termel.
Szerintem sincs olyan, hogy nem elég tápláló a tejed. Inkább kicsit kevesebb. Igyál legalább naponta 3liter vizet.
Nekünk a naturlandos fitolak tejserkentő tea nagyon bejött. Naponta iszok úgy fél litert.
Ha már abból a cicidből amiből eszik nem jön inkább tedd a másikra, minthogy tápszert adj Neki. És nyugi újratermelődik a következő szopira, sőt még több is lesz.
Illetve 3hónaposan fejlődési ugrás van, de csak pár napig tart.
5 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!