Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatti terhesség...

Szoptatás alatti terhesség veszélyes lehet?

Figyelt kérdés
Védő azt mondta, hogy nem veszélyes, van akinek sikerül. Szoptatok még napi 3x-5x kb, és ha minden igaz összejött a tesó. Szopthatok tovàbb? Volt valaki hasonló helyzetben?
2014. jún. 3. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyik ismerősöm így volt! Ő abba hagyta! A védőnő javasolta neki!!
2014. jún. 3. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
elvileg lehet, ha nem vagy veszélyeztetett terhes, stb. de barátnőm sajnos elvetélt (nem mondom, hogy a szoptatás miatt). abbahagyta a szoptatást, teherbe esett újra és azt a babát meg is szülte egészségesen.
2014. jún. 3. 16:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, elvileg ugye lehet. Ezért kérdeztem, hátha van valakinek tapasztalata. Jó-rossz egyaránt.
2014. jún. 3. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hónapos volt a kislányom, amikor újra babás lettem. Egy éves koráig szoptattam, akkor leválasztottam, ma már van egy közel fél éves egészséges kisfiam is. Nekem a védőnő azt mondta, hogy szoptathatok fél időig, aztán érdemes abbahagyni.
2014. jún. 3. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó tudni.a legnagyobb bajom az, hogy cicifüggő és még éjjel is szopizik. Igyekszem fokozatosan leszoktatni.
2014. jún. 3. 18:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg vannak olyan anyukák, akinek van pozitív tapasztalata? Van aki végig szoptatott? Vagy csak sokáig?
2014. jún. 5. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagyon jó barátnőm, aki 4 év alatt 3at szült és mindegyik gyereket 2 éves koráig szoptatta. Az első kettő között 13 hónap a különbség. Olyan is volt neki, hogy tandem szoptatott kettőt. Semmi gondja nem volt.
2014. jún. 5. 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ez bíztató akkor!
2014. jún. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!