Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar szopni a fiam?

Miért nem akar szopni a fiam?

Figyelt kérdés
Szombat hajnalba született. Nem hajlandó szopni. Bekapja de utána ki is köpi és fejeket vág mellé. Mi a baj? Mit csináljak,hogy szopjon?
2014. jún. 1. 06:57
 1/6 anonim válasza:
Ha szonbaton szuletett, akkor meg korhazban vagytok. Kerj segitseget a csecsemosoktol.
2014. jún. 1. 07:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Még ezt neki is és neked is meg kell tanulnod. Van akinek 1-2 hétig is eltart mire rá jön, h h a legjobb nekik. Próbáld változtatni a test tartásotokat is. Amúgy, ha éhes lesz úgyis szopni fog ;) Lehet, h a kórházban túl sok teát adnak neki. De otthon majd jobban kialakul a szoptatás. Sok türelem kell hozzá :]
2014. jún. 1. 07:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Akármi lehet, talán túl nagy a bimbód neki. Idő kell, míg hozzánő kicsit. Meg kell tanítani őt. Fogd össze a cicid 2 ujjad közé, és próbáld meg a szájpadlását érinteni a babának, hogy a reflex beinduljon. Esetleg a kisujjadat kesztyűben, vagy fertőtlenítve dugd a szájába (tennyérrel felfelé), hogy működik-e egyáltalán és az is nyugtatólag hat neki. Ha tápszer kell 1-2 alkalommal, az még nem jelent semmit, így több türelmetek lesz gyakorolni. A lényeg, hogy pohárból kapja (inkább kupak). :)
2014. jún. 1. 07:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez volt.kiderult h le van tapadva a nyelve.fel csiptek neki.ekkorra mar total sebes volt a bimbom.:-(nalunk nem adtak se teat se tapszert nekik.en aztan itthon is rengeteget szenvedtem a szopival de 3hetes korara mar ment.ket honapig csak cicizett aztan el kellett kezdeni potolni.pedig mar nagyon ugyik voltunk.kitartast!!!es kerj segitseget a csecsemosoktol.en ejjel nappal mentem minden egyes eteteskor h segitsenek mellre tenni.
2014. jún. 1. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:

kérj segitséget azért vannak ott, nem kávékavargatásra... nâlunk azt csinálták

ha van tejed fog szopizni! nálunk azt csinálták h etetés előtt adtak nekik tápot, mert kiabáltak... aztán persze h nem szopizik.

az én babám születése után elkerült a gyerekkórházba 2 nap mulva láthattam de már akkor szopizott ügyesen

2014. jún. 1. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet az a problemaja, hogy nem kon neki azonnal. En is azt mondom, hogy ne tolunk, hanem csecsemosoktol kerj segitseget.
2014. jún. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!