Azért nem akar szopni, mert megjött a menstruációm?
az én babám cicimániás, még most is a fő étkezése, 11 hónaposan az anyatej, de azt észre vettem, hogy nálunk is kevesebb kaja van, ha megjön...
nekem szülés után öt hónapra jött meg, és bár nem tiltakozik a szopizás ellen, ha mensim van akkor éjjel pl. nem is nagyon ébred evéshez, és napközben is pár korty után abbahagyja az evést.
szerintem nem ízlik neki, lehet más az íze, vagy a hormonok... nem tudom mi lehet az oka...
van, akinél emiatt abba hagyja, de a cicimániás babát, azok, akik kedvükre, kényelmükre engednek mellen lenni, azok ilyen miatt nem hagynak fel a szopizással. azok a gyerekek, akiket időre etetnek, korlátoznak, kiegészítenek, éjjel vízzel, teával itatnak inkább mondanak le a szopizásról.
kínáld cicivel azért, ha nagyon nem eszik, fejd le, lehet, hogy később visszatér a szopizáshoz.
most lesz a növekedési ugrás is hamarosan, majd akkor fog ám enni rendesen :)
Éjjel cicizett, ma reggel az első evésnél nem, de utána igen. Azért próbálkozom, nem szeretném, ha abbahagyná a cicizést.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!