Mit csináljak ha nem akar megjönni a menstruációm már lassan 1-éve csak gyógyszerrel?
Már lassan 1-éve hogy gyógyszerrel jön meg a menstruációm mert magától nem akar megjönni.És nagyon sokat hízok, és kisbabát szeretnénk de sajnos nem jön össze..
Mit tegyek ? A nőgyógyászom annyit mondott hogy minden rendbe van a méhemmel ,és a Pajzsmirigyem is rendben van.
De nem küldött semmilyen kivizsgálásra hogy mi okozza ezt a menstruációs zavart. Valakinek volt már ilyen problémája ? Várom a Válaszokat..
hát ezek nekem olyan tipikus pcos tüneteknek tűnnek (hízás, elmaradó menstruáció). Hormont néztek (3. és 21. napi vérvétel, terheléses inzulin és cukor)
Nekem ugyanezek a tünetek voltak, 4 évig húzta a fejem 3 különböző nődoki, hogy minden rendben. A helyedben keresnék egy jó endokrinológust, nekem is ő segített. 10 hónap múlva terhes lettem.
Szia köszönöm a választ..
Neked hogyan segített az endorkrinologus?
Nekem is papírom van róla, hogy nincs bajom...na persze. PCOS, IR és pajzsmirigy is gond volt, meg egy rakat hormon. Nekem itt segítettek, lassan fél éves a kisfiam:
www.mensmentis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!