Így tudnám szaporítani a tejem?
Figyelt kérdés
Nem használ semmilyen kapszula,tea vagy akármi. A szopi után fejés nem igazán jön be,sokszor csak 20-30at tud szopizni a 2 hónapos babám,ha fejek utána,rá fél órára megint kéri,még ha mindkettőből is adok neki és lefejem,utána nem tud enni. Ráadásul fejni is max 10-20at tudok utána,ha odaadom neki ,a is kevés!
Szóval,bérelnék egy elektromos fejőt és 2 óránként fejnék vele (addig nem tenném cicire a babát),akkor úgy több tej összejönne? és azt adnám neki cumisüvegből. Ezzel a tej is szaporítható lenne? Aztán ha több tejem lenne,ismét szopiztatnék.
Hülyeség,vagy próbáljam meg ezt a módszert?
2014. máj. 17. 08:33
11/14 anonim válasza:
9 megint: első 2 hónapban 700-800g hízott, második 2 ben 200-250g,
12/14 A kérdező kommentje:
Sokat hízott mostanáig az én babám is..elérte a 6 kilót,de hosszú is,valószínű nagy növésű lesz. Most megállt a hízásban,vagy talán 1-1 dekát hízik naponta,de van,hogy 1-1 dekával kevesebbet mérek.Adtam neki tápszert,amikor muszáj volt,de még 4-6 hónapos koráig nagyon jó lenne,ha annyi tejet tudnék még serkenteni,hogy ne kelljen a pótlás és ne cseppenként kelljen órák hosszat fejnem a mellem,ahhoz,hogy valamennyire jóllakjon.
2014. máj. 17. 10:19
13/14 anonim válasza:
A stressz nagyon apasztja a tejet. Mindene végigmentem amit írsz, és amit a hozzászóló írt. Nekem az segített, hogy sokat ittam, és hogy megnyugodtam. Alig tudtam fejni, 10-20 ml-t szopik után, ezt odaadta neki a férjem esti szopi után. Még fagyasztani is tudtam keveset, majd mikor lett pár adag a fagyóban, megnyugodtam, hogy elő tudom venni, és ekkor még több tejem lett, este sem kellett néha adni a lefejtből. Úgyhogy mondom, a stressz, az agyalás keményen apasztja a tejet. No és amikor megjön, az a pár nap is kevesebb. Most 9 hónapos a lányom, és 4x szoptatok nappal, vagyis kezdem kiváltani a délelőtti szopit is már, szóval lassan már csak 3x. Ebéd és vacsi már főzelék, gyümölcs, zabpehely, csirke.
14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fog összejönni a kérdésemben leírt módszerem. Béreltem egy mellszívót,de az sem jobb mint a kézi,kézzel magamnak sokkal többet letudok fejni mint géppel.Sajnos az is probléma,hogy reggel amikor több a tejem,sokat is eszik,sok levegőt is nyel,hiába büfiztetem többször,ahogy később böffentene,úgy jön szinte minden a levegővel együtt,sokat hány,újra éhes és így fogy a tejem is.Később már nincs mit adnom neki.Így le sem merem fejni.Tegnap este már készültem a tápszerrel,gondoltam egyen kicsit vacsira,aztán mielőtt elaludna,ráteszem cicire,mert úgy szeret elealudni,aztán fejek kicsit,hátha marad esténként pár ml. ,amit lefagyasztok és később tápszer helyett azzal pótlok,de többször felébredt,mielőtt tényleg elaludt volna és cicit kért,így nem tudtam fejni se.Tápszerből meg evett 20at kb.Éjjel 4x kelt.Sajnos nem maradhat csak tápszeres,be kell látnom :(Megpróbálok nem stresszelni,bár elég nehéz...anyósomékkal lakunk..mielőtt elment a tejem,akkor is tök ideg voltam,közrejátszik ez is.
2014. máj. 19. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!