Így tudnám szaporítani a tejem?
Nem használ semmilyen kapszula,tea vagy akármi. A szopi után fejés nem igazán jön be,sokszor csak 20-30at tud szopizni a 2 hónapos babám,ha fejek utána,rá fél órára megint kéri,még ha mindkettőből is adok neki és lefejem,utána nem tud enni. Ráadásul fejni is max 10-20at tudok utána,ha odaadom neki ,a is kevés!
Szóval,bérelnék egy elektromos fejőt és 2 óránként fejnék vele (addig nem tenném cicire a babát),akkor úgy több tej összejönne? és azt adnám neki cumisüvegből. Ezzel a tej is szaporítható lenne? Aztán ha több tejem lenne,ismét szopiztatnék.
Hülyeség,vagy próbáljam meg ezt a módszert?
Ezzel az a kockázatos, hogy ha nagyon megszokja a cumisüveget, nem biztos, hogy utána újra elfogadja a cicit.
Én lehet, hogy teljesen elhagynám a fejést, ráhagynám a babára a szaporítást. Add oda neki amikor kéri, majd beáll az egyensúly.
Te meg igyál sokat. Nem kell feltétlen serkentő tea, de vizet sokat igyál, és egyél rendesen!
Pedig pont így esélyes hogy elutasítja majd a cicit, hisz azon "dolgozni kell" abból nem jön csak úgy. Márpedig ha van valami amiből csak úgy jön, nem kell vele "küzködni" akkor (már bocsánat), de h*lye lesz a nehezebb utat választani, vagyis meg se próbálja a cicit szívni.
Az meg hogy két hete megcsappant, lehet, hogy épp fejlődési ugrás volt. 6 hetesen van egy, eltart pár napig, hogy állandóan cicin csüngene, egész nap nyűgös lehet mintha éhes lenne, anyuka pedig azt hiheti, hogy kevesebb a teje. Pedig csak így állítja be a baba a korának megfelelő mennyiséget.
És még egy fontos dolog. Te is leírtad: görcsös vagy! Az nem segít.
Tudom könnyű mondani, de ne stresszelj rá.
Olyan ez mint megcsinálni azt a gyereket. Ha nagyon erőltetik, azért se fog összejönni, míg ha lazán veszik a dolgot sokkal könnyebb.
Ha hízik rendesen, akkor felejtsd el az agyalást.
Már nem görcsölök rá,pont ezért hagytam el a folyamatos zabálást a tejért.Nincs értelme degeszre enni magam. De nem tudom feladni,nem akarom tápszerrel pótolni ,Ő nagyon szeret cicizni és én is szeretem szoptatni,nem beszélve arról,hogy neki ez a legmegfelelőbb !:(
Még ezt akarnám megpróbálni,hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!