Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitol ilyen fajdalmas a...

Mitol ilyen fajdalmas a szoptatas?

Figyelt kérdés
Ma szultem, este probalkoztam a szoptatassal, iszonyuan fajt. Mintha foga lenne a babanak es harapna.
2014. máj. 16. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb részt tegyél a szájába, ne csak a bimbót. Fogd össze a bimbóudvarnál 2 újjal, mint a cigit, és úgy segítsd, hogy beljebb kerüljön.
2014. máj. 16. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Bekapta a bimboudvart es meg korulotte is. Mintha a mogotte levo mirigyre harapott volna ra es az fajt volna
2014. máj. 16. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kb 2 het es minden ok lesz de addig sajna elofordulhat, h csillagokat latsz majd:-(
2014. máj. 16. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Fu nekem a konnyem is folyt.sebes bimbo,a fiamnak le volt tapadva a nyelve.gyuloltem a szoptatast.annyira fajt h hihetetlen.es mindenki csak azzal jott h bird ki idovel jobb lesz.ez a mondat volt amire olni tudtam volna.de igazuk volt.ugy a masodik het vegere rengeteget ugyesedett a kisfiam es en is.most lesz 12hetes de mar barmilyen pozban megy.es mar nem is faj.sajnos potolni kell tapszerrel,de sose hittem volba h az a fajdalom elmulik.es megszeretem a szoptatast.

kerj minden egyes szoptataskor segitseget a csecsemosoktol.nekem mindig segitettek mellre tenni.Gratulalok a babahoz!:-)

2014. máj. 16. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Az első 3 hónap nekem is borzalom volt, sírtam a fájdalomtól sokszor, de nem akartam feladni. Lassan 17 hónapos a babám, és képtelen vagyok elválasztani. :)
2014. máj. 17. 00:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért is fájhat, mert a mellbimbód még mincs hozzászokva a szoptatáshoz. Helyes technika mellett is igénybe vehet egy- két hetet, mire megszokod. Érdemes az elején többféle pózban szoptatni, hogy a mellbimbó ne mindig ugyanott legyen "piszkálva". Nekem a második babám nagyon ügyesen szopizott az első naptól, mégis 2 hétbe telt, mire elmúlta a fájdalom.

Hangsúlyozom, hogy a helyes szopitechnika fontos.

Sebesedés, fertőzés, ekcéma is okozhat fájdalmat, de annak látható jelei vannak a mellbimbón.

Sok sikert!

2014. máj. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!