Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szeptemberben meghalt a 15...

Szeptemberben meghalt a 15 napos kislányom, és utána szinte pár nap alatt el is apadtam, de még mai napig van tej a mellemben. Ez okozhat teherbeesési nehézségeket?

Figyelt kérdés
Magától csak ritkán jön egy-egy csepp, de én bármikor tudnék fejni belőle. Most jött meg negyedszer, pedig minden alkalommal próbálkoztunk, a varratok okozta fájdalom ellenére is. Már closti se segített. Persze nem adom fel, de félek hogy magas a prolaktin szintem. Az meg ugye gátolja a teherbeesést.
2009. dec. 28. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt kivanom minnel hamarabb osszejojjon a baba!
2009. dec. 28. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! :) Nem tudom, hogy alakultak a dolgaid, és bízom abban, hogy azóta már ott sertepertél melletted néhány lurkó, de azért hátha benézel még: Megkérdezném, hogy sikerült-e a teherbe esés, ha igen, egészséges lett-e a babád?

Én is hasonló cipőben járok, 17 napot élt a hypoplasias balszívfél szindrómás kislányom. Nagyon vágyom arra, hogy megint anyuka legyek, csak sok bennem az aggodalom. Jó lenne hallani, hogy másnak sikerült ... hogy van tovább.

Üdvözlettel, E

2014. szept. 3. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!