Szeptemberben meghalt a 15 napos kislányom, és utána szinte pár nap alatt el is apadtam, de még mai napig van tej a mellemben. Ez okozhat teherbeesési nehézségeket?
Atyaisten!Teljesen leblokkolok ha ilyet olvasok.
Ezek a problémák, nem ami nekünk van. Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok.
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt, részvétem :(
Elvileg a szoptatás ill. azok a hormonok, amik a tejtermelést serkentik csökkenthetik a teherbeesés lehetőségét. A tapasztalat viszont az, hogy gyakran az is megesik, hogy valaki teljes bedobással szoptat és mégis teherbe esik, tehát ez egyedi. Lehetséges, hogy először a lelkednek kellene teljesen meggyógyulnia ahhoz, hogy nyitott szívvel fogadhasd a következő babádat.
Ne haragudj, a kommentedet csak az után olvastam, hogy a válaszomat megírtam (2.)
Tudom mit érzel azzal kapcsolatban, hogy a veszteség feldolgozásához nagy erőt kaphatnál egy új terhességgel, nekem vetélés után volt ilyen érzésem. De terhes én is csak akkor lettem, amikor belenyugodtam a veszteségbe és már nem volt annyira nehéz a szívem.
Szia!
Ez egy borzasztó csapás az élettől, és nagyon sajnálom!
Menj el a jövő héten a nőgyógyászhoz és csináltass hormon vizsgálatot. Az a legtisztább és, ha hiba van, akkor kezelik és nem telnek a hónapok, úgy hogy nem biztos, hogy sikerűl a teherbe esés. Ha van még tejed attól teherbe lehet esni.
Mi történt a babáddal?
Először is borzasztó ami veled történt együttérzésem!!! :(
Értem hogy egy baba úgy érzed segítene.
Nem biztos hogy magas a prolaktin szinted, márhogy annyira magas lenne hogy emiatt ne ess teherbe, szerintem csak próbálkozzatok tovább.
Leírom az én esetemet persze tudom ez azért más valamennyire.
Nos én szoptattam a fiam 12 hónapos koráig akkor ő mondott le róla. 1 hétig még fejtem hogy ne gyulladjon be a cici, de utána hozzá se nyúltam már.
Ezután kezdtünk próbálkozni a kistesóval. Hónapokig nem sikerült, és én is ha megnyomtam a mellem még jött belőle a tej (de ez csak annyit jelent hogy emlékszik a szervezet a szopiztatásra).
Végül 10 hó múlva estem teherbe (de ekkor is még jött a tej kicsit) és a terhességet végigkísérte ez az előtej szerű vmi (ami első terhességemnél egyáltalán nem is volt).
Ja és ez 2 clostis hónap UTÁNI "tiszta" gyógyszermentes hónapban történt, akkor fogant a lányom, és az UH-n látszott a petefészken még 3 tüsző ami ott várakozott ( a closti okozta valószínű de megrepedni mégsem tudtak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!