Mivel lehetne több tejcsit "gyártani"?
Figyelt kérdés
Kisfiam most egy hónapos, kb.3 hétig volt annyi tejem, hogy ömlött belőlem szó szerint. Most meg észrevettem, h ha a bal ciciből szopizik, akkor éhes, és fejővel néztem, alig jött belőle valami, a jobb ciciben van, de nem tudok belőle félretenni.Iszom a laktoherb teát,gyakran is szoptatok,valamikor óránként,remélem nem fog elapadni a tejem?!2014. máj. 8. 10:14
1/5 anonim válasza:
Folyadék bevitel megvan?Étkezés?Az nem baj ha nem tudsz féretteni a fő hogy a picinek mindig legyen elegendő mennyiség
2/5 anonim válasza:
Beállt a kereslet-kínálat. Örülj neki. Ez az ideális, nem a túltermelés.
Persze, hogy lesz elég tejed, ha a baba igénye szerint szoptatod!
3/5 anonim válasza:
Ittam én is a teát + napi 1-2 alk.mentes sör.Függ az étkezéstől is.Ha sokat eszem ömlik,annyi van :)
6 hónapos bébi anyukája.
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy beállt a kereslet-kínálat, különben nem maradna éhes a babóca. Mondjuk általában a bal mellben kevesebb a tej. Kínáld meg ilyenkor a másikból is. Legközelebb pedig azzal kezd, amivel abbahagytad az előző szopit. Téves az a "hit", hogy aki 2 mellből szoptat, annak előbb-utóbb kevés lesz a teje a baba számára. 9 hónapos a kislányom és pár hetes kora óta 2 mellből szoptatok alkalmanként, mert kevés volt az egy.
5/5 anonim válasza:
4-es vagyok ismét. A legfontosabb, hogy ne kezdj ezen kattogni, mert az az igazán tejapasztó. Legyen természetes érzés, hogy igen, van tejem,éppen annyi amennyi csak kell. Ez a legfontosabb szerintem. És a sok rántott leves. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!