Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Madártej tényleg beindítja a...

Madártej tényleg beindítja a tejcsit?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
:-) Nem.
2013. febr. 5. 15:18
 2/5 anonim válasza:
Régen azt mondtak,szülés után egy kis madártej jót tesz a tej beindítására.
2013. febr. 5. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerint sem.:) bár már nekem èdesanyám kijelentette hogy ha tetszil ha nem fog behozni madártejet a kórházba. 38 hetes kismama
2013. febr. 5. 18:18
 4/5 xStefix ***** válasza:
100%

A belövellésre semmi hatása nincs, azt a lepény megszületése és a minél korábbi mellretétel indítja be.

És később se az ételek,italok a döntőek, hanem a jó szoptatási gyakorlat.

De, ha kívánod, edd nyugodtan, csak figyeld, hogy a babád bírja-e.

2013. febr. 5. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem!

2 féle ember létezik.

Egyik, aki mindenféle praktikát bevet, madártejet eszik literszámra, köménymag levest, ananászlevet, szoptatós teákat iszik és elhisz mindent amit mondanak hogy ez meg az majd segít.

Másik aki semmi különöset nem eszik-iszik, mégis van bőven teje.

Körülöttem az anyukák literszámra itták az alkoholmentes sört stb-t, hát tejük az nem igazán lett több mint amennyi előtte volt.

Tőlem meg azt kérdezgették hogy mit eszek-iszok és mennyit hogy ilyen sok a tejem.

Hát nem tudom, én nem teszek semmi különöset, és van bőven.

2013. febr. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!