Anyai ösztön beindítja a tejtermelést? Hallottatok már ilyet? Hogy nők, akik nem szültek, tudnak szoptatni idegen bébit az erős anyai ösztön hatására.
Én úgy hallottam, hogyha mellre teszi gyakran a babát, elindulhat a teje, az inger miatt. Nem hiszem, hogy az anyai ösztön miatt. De még így is kell a pótlás, nem elég neki.
Hát én nem tudom, hogy próbálkoznék-e vele. Nekem jó sok tejem volt, így is az első két héten nagyon fájt, ahogy szívta. Üres mellel szerintem megőrültem volna.
Szia
Az unokatesómék sok év várakozás és sikertelen tortúrák után fogadtak örökbe egy 3 napos kisfiút. A hazamenetel éjjelén arra ébredt, hogy nedves a pólója - ő lepődött meg a legjobban...
Mindenféle hormoninjekciók nélkül reagált így a szervezete.
Onnantól kezdve rendszeresen mellretette a babát, és bár eleinte pótlás kellett mellé, néhány hét alatt és More Milk kapszulával sikerült elérni, hogy csak anyatejes lett a babó.
A védőnők, meg a gyerekdoki is mondta hogy ez nagyon-nagyon ritka, és óriási szerencséje volt.
Mi úgy gondoljuk a családban, hogy egy kis csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!