Írnátok olyan idézeteket, bölcsességeket amelyek arról szólnak h az élet kemény ill. légy erős? Idegen nyelven is jó.
Üdv! :)
Igen, tok ilyen idézeteket, és meg is osztom veled. :D
Figyelj, és tanulj, mivel ezek nagyon hasznos idézetek.
"A szivárvány útján lépkedj, kövesd az ének hangját, és minden megszépül körülötted. Mindig van kiút a sűrű ködből, mely a szivárványhoz vezet."
"Korlátlanok vagyunk, mint maga a világegyetem."
"Nézz a lelked mélyére! Ott az erőforrás, melyből mindig meríthetsz, ha soha nem feledkezel meg róla."
"Ha semmi sem biztos, akkor minden lehetséges."
"Minden másodpercben új élet kezdődik számunkra. Menjünk elébe, és örömmel üdvözöljük! Ki kell tartanunk akár akarunk, akár nem, és jobb, ha előre nézünk, nem pedig hátra."
Ezen kívül még sok hasznos, és érdekes idézetet is tok, de úgy gondoltam h ízelítőnek ennyi elég. Ha kérsz még idézetet, jelezz, és küldök még egy adagot. Nálam egy adag, 5 idézetet jelent. 5 idézetet küldök egyszerre. Nem többet, nem kevesebbet. Miért ? Mert nem szeretném e kérdés megválaszolásával tölteni az egész napom. :)
Örülök hogy segíthettem. :D
Üdv:Egy felhasználó! ;)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!