Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most mit tegyek, mert nincs...

Most mit tegyek, mert nincs ötletem?! Bövebben lent

Figyelt kérdés

van egy elektromos mellszívóm aminek a motor része,már 4szer!!!! lett kicserélve!Most legutóbb amit kaptunk 2hétig bírta!Pedig nagyon vigyázok rá!Az a baja,h nem szív,egyszer csak nagyon gyenge lesz a szívóereje és igy nem tudok rendesen fejni!müszerrel is le lett mérve és tényleg nem müködnek!Sajna a babám nem képes kiüríteni a cicit igy nekem kell azt befejezni!ma voltam kicseréltetni,de nem volt a boltban semmijen mellszívó kivéve egy bemutató darab kézi Avent(addig míg nem tudják nekem kicserélni újra)amit este kipróbáltam és sz@rt se ér!új mellszívókat januárban kapnak addig meg semmim sincs!A kölcsönzés elég huzós igy arra a 10napra,mert csak olyat találtam amit ugy adnak,h venni kell hozzá egy kézi mellszívót+a letét(5ezer) és gondolom havi kölcsön összeg ami 7ezer!ezt nem áll szándékomban kifizetni!

foggalmam sincs,h mihez kezdjek!Szükségem van egy mellszívóra,de ezzel a kézivel semmire se megyek!És ha januárban megkapom az új motort és az megint bekrepál?havonta járjak cserélgetni?

tényleg én vagyok csak ilyen szerencsétlen?egyébbként SARO a márkája és hát tényleg egy kaki

köszönöm az ötleteket és válaszokat

2009. dec. 24. 01:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél máshol egy jó mellszívót, ezt meg vidd vissza oda, ahol vetted, és kérd vissza a pénzt.
2009. dec. 24. 04:25
 2/10 anonim ***** válasza:

A 10 napra keresel megoldást, amíg nincs mellszívód, vagy abban kérsz kérsz tanácsot, mit lépj a használhatatlan gép miatt? Ha ez utóbbi, akkor azt tudom tanácsolni, hívd fel a fogyasztóvédelmet, kérdezd meg, mi van ilyenkor, én gondolom,hogy ki kéne nekik cserélni, nem pedig ötödszörre is javítgatni.

Ha a 10 nap, amíg nincs géped,na az nehéz kérdés, írhatnám hogy fejd kézzel (mindenhol olyan szépen leírják, hogy kell csinálni) nekem sosem ment.Ha nagyon muszáj fejni, nem bírod, akkor sajna muszáj lezs kölcsönözni (nincs a közelben ismerősöd, akinek van, és odaadná?)

Amúgy, ha elektromosat vennél, sztem nézz körül a használtpiacon (teszvesz, vatera, ebay) sokkal olcsóbb.

Üdv,Ninuminu

2009. dec. 24. 05:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia,a kézi aventos azért szar, mert lassan szívja ki és fáj tőle a kezed?Vagy esetleg abból is rosszat kaptál?Nekem nagyon nehezen jön a tejem és egyedül az aventossal tudom rendesen kiszívni.Tapasztalatból tudom,hogy ha kiveszem a szilikon betétet (amelyik a tölcsér résznél van) belőle,akkor gyönyörűen szív.Próbáld meg így és hátha sikerül.Csak egy ötlet,hátha beválik.Amúgy én most vettem egy medela mini electric mellszívót használtan a teszveszen és az egyik cicimet kiszívja a másikat meg el se kezdi (befelé forduló mellbimbó),úgyhogy sajna nem lehet tudni,hogy kinek mi válik be.Használtan vettem 11 ezerért és úgy néz ki,hogy nem sokra megyek vele.Ez sajna lutri.Amúgy meg kicsit később felhívom barátnőmet,a férje fogyasztóvédelmis,megkérdem neked,hogy mi a teendő ilyenkor, ha már négyszer vitted javítani rövid időn belül.
2009. dec. 24. 09:17
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!ezt a kézi fejést csinizem,de nem tudom jól kiüríteni!azért hoztam most(ugyan abban az árban van)a kézi Aventes mellszívót,legyen valamim,de szinte meg se mozdítja a tejet!kézzel hamarabb lefejem,mint azzal!Sajna nehezen jön ki a tej,de hogy miért,azt nem tudom!sajna a babám se tudja kiszívni,mert annyira be van állva!hál'istennek fájni nem fáj csak érzem,h van még tejci a ciciben és muszály fejnem!az a legszebb az egészben,h nem ugyan azt javítgattják hanem mindig újat adnak,originál csomagból!az elsö bírta 2,5-3hónapig majd a 2.kb:egy hónapig a 3.is addig bírta mire a leguccsó csak 2hétig!állítólag összesen jött ennyi panasz rá xidö alatt,mint amennyit én egy magam kiteszek!azt fogom mostmár januárbanh elkérem az összegét,mert ez nevetséges és már baromira unom,h havonta cserélgetik ki!
2009. dec. 24. 22:26
 5/10 A kérdező kommentje:
egyébként én is nézegettem a tesz-veszen használt elektromos mellszívót,de az a baj,h tartok attól,h mi van ha ez is bekrepál és ezeknek meg már nincs garancia levele!vihetem javítgatni azt is!kicsit megrendült a bizalmam az elektromos melsszívókkal szemben,de viszont muszály valami!
2009. dec. 24. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is Avent kézi és elektromos is van, mind a kettő nagyon bevállt,de már nem használom őket. Merre laksz?
2009. dec. 25. 16:21
 7/10 A kérdező kommentje:
pesten lakom,IV.ker-ben!a gépet meg mindig a VIII.kerhez kell vinni!Teljesen kiakaszt,mert egyébként sincs sok tejem és igy probálom azt a kicsit fenntartani!már igy is pótlom a mennyiségét
2009. dec. 26. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
első vagyok. Rakd gyakrabban mellre a babádat. Én sosem fejek, mégis van elég tejem (szerencsére). 3,5 hós a babám.
2009. dec. 27. 03:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem hogy merre laksz. Ha gondolod elküldöm neked az egyik mellszívót, és ha már nem kell akkor visszaküldöd majd. Írj privit ha érdekel.
2009. dec. 27. 08:16
 10/10 A kérdező kommentje:
sajna az hogy sürübben rakom,h több legyen nekem nem jött be!én nem értem,ugy tartják,h a tej nem tud elfogyni a ciciböl,mert folyton termelödik ahhoz képest mégse elég a babámnak amikor kéne!És ha termelödik folyton akkor miért nem tud néhány nö szoptatni?olyan könnyünek tünik,tedd ezt,csináld ezt és akkor lesz,de sajna ez nem mindenkinek jön be,mint pl nekem
2009. dec. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!