Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, ti tudtok...

Szoptatós anyukák, ti tudtok hason aludni?

Figyelt kérdés
Nem kényelmetlen? Én nagyon szeretek hason aludni, de valamiért nem merek, pedig már 6 hónapja szoptatok.
2009. dec. 22. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak:én csak hason alszom,és minden gyerekem min 2 éves koráig szoptattam,összesen egyhuzamban 7 évig tudtam szoptatni.:))
2009. dec. 23. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Én a kislányomat 16 hónapja szoptatom és az első olyan naptól, amikor nem feszültek nagyon a melleim, hason alszom. A nagyok 2 éves koruk körül hagyták abba a szopizást, akkor is hason aludtam.A tejtermelést nem hinném, hogy befolyásolta volna, mert rengeteg tejem volt mindegyiknél. Ha Neked úgy kényelmes, aludj hason nyugodtan, nem lesz semmi gond. Ja és egyáltalán nem kényelmetlen :))
2009. dec. 28. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is hason szeretek aludni,de most féloldalasan kell-hason de közben felhúzom azon az oldalt a lábamat,ahol több a tejci a mellemben,így nem nyomom azt és nem folyik a lepedőre :O)
2009. dec. 28. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Én már vagy 4 éve nem alszom hason, mert folyamatosan terhes vagyok és/vagy szoptatok, pedig én is szerettem... Sokszor oldalt is csak azon az oldalon kényelmes feküdnöm, amelyik mellem a teltebbik, mert ha a másik oldalon fekszem, akkor "középre húz", és kellemetlen. Sajnos ilyen érzékeny vagyok, pedig kifejezetten kicsik a melleim, és betét sem kell, mert nem csöpög...

Ez van, szerintem ezt Neked kell kitapasztalni, hogy kényelmes, vagy sem, azt gondolom, hogy a tejtermelést nem befolyásolja, hiszen a legtöbb akkor termelődik úgis, amikor a babád szopizik.

2009. dec. 28. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:

a terhességem kb 8.hetétől nem tudtam hason aludni, mikor megszületett megint nem pedig én is azt hittem h na akkot onnan menni fog. de nem , pedig előtte mindig hason aludtam.

ma már 21hós a fiam és még mindig nem alszok hason és 5és fél hoig szoptattam. nem kényelmes hason már vagy nemtudom miért nem megy. de ez van :(

2009. dec. 28. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Csak hason tudok/szeretek aludni,lassan 10hónapja,h nem tudok hason aludni (terhesség,szoptatás),ezert oldalt v háton kell aludnom,amit utálok és így nem is alszom ki magamat rendesen,meddig tart ez még v fejjem le a tejcit éjszakára,de hajnalban megint felkeltem,mert megtelik a cici,tejes a rucim és a picim már ma átaludta az éjszakát.... :O)
2009. dec. 29. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azok közé tartozom akik nem tudnak hason aludni mig szoptatnak.
2009. dec. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!