Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, ti tudtok...

Szoptatós anyukák, ti tudtok hason aludni?

Figyelt kérdés
Nem kényelmetlen? Én nagyon szeretek hason aludni, de valamiért nem merek, pedig már 6 hónapja szoptatok.
2009. dec. 22. 23:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sajna én csak 3 hónapig tudtam szoptatni, de addig én sem tudtam hason aludni, olyan fura volt ráfeküdni a mellemre. Sőt, még utána 3 hónapig sem. Már jóval elmúlt a lányom 8 hónapos, mikor először esett jól hason aludni.
2009. dec. 22. 23:16
 2/17 anonim ***** válasza:

Én kis naív, ebből a szempontból vártam csak a 9 hóanp végét, hogy végre tudjak hason aludni. Már kb. 6 hetes koromtól nem tudtam, pedig azelőtt sokat aludtam így.

Ugye a terhesség végefele már hanyatt sem, csak oldalt, de úgy meg elzsibbadtam.

Na, mostmeg csalódnom kellett: amikor először itthon próbálkoztam, nagy örömmel fordultam volna hasra végre, csak nem számoltam a teli cicikkel... :o(

Igazából oldalt sem kényelmes, mert a meltartóbetét elcsúszik (nélküle meg csupa maszat lennék reggelre) meg nyomódik oldalt is. Így marad a hanyatt alvás, amit már nagyon unok :o(

Pedig nincsenek nagy cickóim, maradt is a mérete ami régen volt, csak teltebbek... Már vágynék egy kiadós hason alvásra...

2009. dec. 22. 23:27
 3/17 anonim ***** válasza:

hello

nekem a lányom 5 hetes, a tejbelövellést követően kb. 1-2 napig nem tudtam hason aludni, de azóta semmi problémám nincsen a hasonalvással, és én is melltartóbetéttel alszom

2009. dec. 23. 01:22
 4/17 anonim ***** válasza:
én amint könnyen tudtam forgolódni(elmúlt a varrat)onnantól tudtam hason aludni.én is betéttel alszom,de nekem szerencsére nem mocorog el.
2009. dec. 23. 08:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Én az elejétől fogva tudtam, 9 hónapja szoptatok.

Régóta nem kell betét, és éjjelre már melltartót sem veszek fel

2009. dec. 23. 09:41
 6/17 anonim ***** válasza:
Én 10 hónapig szoptattam, de utána még 1 hónapig nem tudtam hason feküdni. Nekem fájt, nem esett jól. Bezzeg azóta, csak hason alszok :)
2009. dec. 23. 09:55
 7/17 anonim ***** válasza:
3.5 hónapos a babám, szoptatok, hason aludni is kényelmes. Melltartó nélkül alszom.
2009. dec. 23. 13:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Én csak hason tudok aludni,így nem volt kérdéses,h szülés után azonnal hasravágtam magam alváshoz.Nekem sokáig törölköző volt az ágyra téve mellmagasságban,h ne áztassam el teljesen.
2009. dec. 23. 14:27
 9/17 anonim ***** válasza:
3 hónapos a babám, anyatejes, és átalussza az éjjelt. Én tudok hason aludni, csak reggel nem kényelmes, mert addigra szét akar durranni. :)
2009. dec. 23. 16:16
 10/17 anonim ***** válasza:

6 hónapja szoptatok. Egyszer véletlenül hason aludtam el (már annyira hiányzott :-)), eredménye: csupa tej lett minden körülöttem :-D azóta nem merek.

Meg lehet hülyeség, de attól parázok, hogy ha hason alszom, nem lesz tejem ...

2009. dec. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!